produse

Umidificator de aer Philips HU2716/10

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HU2716/10
EAN: 8710103941859
Lansat în: Q4 2020
Date brute
G: 3,41kg
L: 28,00cm
l: 28,00cm
Î:40,00cm

Descriere

Tehnologia NanoCloud cu evaporare răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii* Deoarece moleculele vaporilor de apă sunt foarte mici, au o capacitate redusă de a răspândi bacteriile în aer. Testele de laborator confirmă că tehnologia NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii decât umidificatoarele cu ultrasunete*.

Ajută la păstrarea unei pieli hidratate şi la reducerea mâncărimilor. Tehnologia NanoCloud utilizează un proces de evaporare natural şi igienic pentru a asigura o performanţă optimizată. Aerul uscat este tras în dispozitiv, molecule de apă pure de dimensiuni nanometrice fiind apoi adăugate în aer, astfel încât în încăpere este eliberat aer umidificat. Ajută la păstrarea unei pieli hidratate şi la reducerea mâncărimilor (în special în lunile de iarnă).

Moleculele de dimensiuni nanometrice nu lasă urme albe sau puncte umede. Cu designul său la 360°, umidificatorul distribuie uniform aerul umidificat în încăpere, prevenind petele umede pe podea şi pe suprafeţe. Tehnologia NanoCloud reduce totodată riscul de răspândire a mineralelor în aer, prevenind aşadar formarea de urme albe pe mobilă şi alte suprafeţe.

Detectează automat nivelurile de umiditate la fiecare 3 secunde. Senzorul digital monitorizează umiditatea aerului la fiecare 3 secunde şi va porni sau opri umidificatorul oricând este necesar, asigurând că umiditatea se află constant la nivelul potrivit pentru necesităţile tale.

Mod nocturn: proiectat pentru a umidifica aerul în linişte şi eficient. Modul nocturn dedicat este unic proiectat pentru umidificarea aerului, utilizând nivelul de zgomot minim pentru a asigura o funcţionare silenţioasă, dar eficientă pe timpul nopţii.

3 setări de umiditate garantează nivelul optim de umiditate, de 40 %-60 %. Setările de umiditate permit un control precis al umidităţii. Alege între o umiditate a aerului între 40, 50 şi 60 la sută pentru confort maxim.

Design elegant potrivit pentru spaţii mai mari, de până la 32 m2. Umidificatorul Philips are 3 turaţii şi o rată de umidificare de 200 ml/h la cea mai ridicată setare. Este perfect pentru camerele mai mici din locuinţă, cu suprafeţe de până la 32 m2.**

Feedback în timp real privind umiditatea. Afişajul digital oferă un feedback numeric în timp real privind umiditatea, oferind totodată indicatori pentru nivelului apei, temporizator şi moduri.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Andrei Cristina

04 Mar 2022

Perfect

Achizitie verificata

Este perfect din toate punctele de vedere. Exact ce îmi doream! L-am achiziționat după ce returnasem un Beurer (de la altă firmă) de care nu am fost mulțumită.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.