produse

Purificator şi umidificator de aer 2-în-1 Philips 2000i AC2729/50, Până la 30m2, Senzor PM2,5, 99.97% din 0,003 microni, Consum 35W, Extrem de silențios, Compact și mobil (roți), Aplicație Clean Home

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: AC2729/50
EAN: 8710103882916
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 9,99kg
L: 30,50cm
l: 44,50cm
Î:68,90cm

Documente oficiale

Accesorii

Filtru Philips HEPA NanoProtect 3 FY1410/30, Calitate superioară, Eficiență ridicată, Captează 99.97% din particolele de 0.3µm, 111 pliuri optimizate, Durată estimată 24 luni, Pentru 1000(i) și 2000(i)
189,99 Lei
Filtru Philips NanoProtect 3 Active Carbon FY1413/30, Reduce eficient conținutul total de compuși organici volatili periculoși și a mirosurilor, Durată estimată 12 luni, Pentru 1000(i) și 2000(i)
129,99 Lei
Filtru de umidificare Philips NanoCloud FY2425/30
84,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Elimină bacteriile şi virusurile. Funcţia de purificare optimizată detectează eficient şi reduce bacteriile şi virusurile, cum ar fi H1N1 (gripa), pentru un aer mai curat şi o casă mai sănătoasă.

Afişare digitală în timp real al nivelurilor PM2,5 din interior. Un senzor de calitate profesională cu tehnologie AeraSense detectează cu acurateţe şi răspunde rapid chiar şi la cea mai uşoară schimbare a nivelului de particule din aer, oferind linişte sufletească graţie feedbackului în timp real referitor la PM2,5.

Ecranul IAI prezintă nivelul de risc al alergenilor din interior. Tehnologia AeraSense detectează alergenii din interior şi afişează nivelul de risc potenţial al alergenilor din aer pe o scară de la 1 la 12.

Urmăreşte, monitorizează şi controlează cu aplicaţia de pe smartphone. Folosind aplicaţia Clean Home +, poţi să controlezi purificatorul de aer oriunde, oricând. Indiferent unde te afli, poţi să verifici calitatea aerului în aplicaţie pentru a sta fără griji şi a compara calitatea aerului din interior cu cea a aerului exterior. Poţi totodată să foloseşti aplicaţia pentru a schimba turaţia ventilatorului şi a verifica starea filtrului.

3 moduri automate: general, alergeni şi nocturn. Acest produs are 3 setări de purificare automată: modul general, modul extrasensibil la alergeni şi modul nocturn. În modul Nocturn, indicatoarele sunt estompate, iar ventilatorul comută la turaţia cea mai mică. Alege un mod pentru a optimiza performanţele conform nevoilor tale.

Extrem de silenţios pentru un somn odihnitor. Designul aerodinamic unic permite performanţe maxime cu zgomot minim. În modul Nocturn, funcţionează silenţios pentru un aer mai curat şi mai confortabil în timp ce dormi.

Eficient energetic şi rentabil, consumând mai puţin de 1 kWh pe zi. Acest produs este eficient energetic şi rentabil, având nevoie de mai puţin de 1 kWh pe zi.

Dimensiune compactă şi deplasare uşoară cu ajutorul roţilor. Ocupând mai puţin spaţiu decât o pagină şi jumătate de coală A4, poate fi amplasat uşor în spaţii mici. Dispune totodată de patru roţi, care facilitează şi mai mult deplasarea aparatului.

Îndepărtează 99,97 % din particulele de până la 0,003 microni. S-a dovedit că tehnologia de purificare de ultimă generaţie VitaShield IPS reduce 99,97 % dintre particulele ultrafine de până 0,003 microni (de 800 de ori mai mici decât PM2,5), inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf şi păr de animale. Aceasta oferă o rată superioară de eliberare de aer curat (CADR) de 250 m³/h. Într-o cameră de 30 m², poate purifica aerul în mai puţin de 17,3 minute.

Umidificare igienică de până la 500 ml/h. Tehnologia NanoCloud utilizează un proces de evaporare natural şi igienic pentru a asigura performanţe superioare de până la 500 ml/h. Odată ce apa se evaporă, vaporii devin invizibili şi moleculele mici sunt mai puţin capabile să transporte bacterii în aer. Testele noastre de laborator confirmă faptul că tehnologia NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii decât umidificatoarele cu ultrasunete de top. De asemenea, previne petele umede şi praful alb. Alege modul 2 în 1 sau Numai purificator. Comută între modul 2 în 1 şi Numai purificator printr-o simplă apăsare a unui buton. Alege 2 în 1 pentru aer mai curat, fără disconfortul cauzat de aerul uscat în timpul sezonului uscat. Modul Numai purificator dezactivează funcţia de umidificare când aceasta nu este necesară.

Afişare digitală în timp real a nivelurilor de umiditate din interior. Afişajul digital indică nivelul de umiditate relativă din cameră în timp real, cu ajutorul senzorului de umiditate inteligent, care permite şi gestionarea automată de către aparat a nivelului de umiditate.

4 niveluri de umiditate presetate. Menţine un nivel constant de umiditate cu setările de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60% ca niveluri ţintă de umiditate, iar umidificatorul va porni automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.

* - CADR: testată de o terţă parte conform standardului GB/T 18801-2015.
* - Într-o cameră de 20 m²: este un timp teoretic pentru o singură curăţare, calculat împărţind CADR de 250 m³/h la un volum al camerei de 48 m³ (luând în calcul o cameră cu o suprafaţă de 20 m² şi o înălţime de 2,4 m).
* - Rată de umidificare: testată de GB/T 23332 în camera internă cu climat Philips, 2017. Dimensiunea camerei este de 25 m², temperatura iniţială a fost de 20±2 °C şi umiditatea relativă de 30±3 %.
* - Test pentru rata de reducere a microbilor realizat de Airmid Healthgroup Ltd. Testat într-o cameră de testare de 28,5 m³ contaminată cu virusul gripal aeropurtat A(H1N1).
* - Previne petele umede şi praful alb: testare terţă parte independentă pentru a stabili depunerile de minerale din picăturile de lichid pe mobilă potrivit DIN 44973, IUTA e.V. Pentru a determina depunerile de minerale pe mobilă din picăturile de lichid din aer pe o perioadă de 3 ore.
* - Senzor de nivel profesional: luând ca etalon senzorul Grim şi în comparaţie cu senzorul cu infraroşu din domeniu.
* - Reduce bacteriile: testat de Institutul de tehnologie a măsurării şi testării din Shanghai (SIMT) într-o cameră de 30 m³, conform GB21551.3-2010, (stafilococul alb) 8032 ca bacterie de testare.
* - Dimensiunea camerei: calculată în conformitate cu GB/T18801-2015.
* - Testată pe mediu de filtrare cu aerosoli NaCI, clasificat la 3 nm în conformitate cu standardul DIN71460-1, în 2017, de către un laborator de testare terţ.
* - Testată în 2017 de un laborator terţ, pe mediul de filtrare, pentru eficacitate la o trecere cu un flux de aer de 5,33 cm/s.
* - Concentraţia de bacterii din aerul dintr-o cameră depinde de mulţi factori, cum ar fi schimbul de aer, dimensiunile şi configuraţia camerei.
* - Rezultatele sunt bazate pe eliberarea bacteriei Stafilococul alb din aparat. În timpul testelor, în rezervoarele de apă a fost folosită apă sterilizată contaminată cu această bacterie. (Filtrele – dacă au fost disponibile – au fost scoase din aparate).

 

Review-uri / Comentarii

5.0
4 review-uri
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Mureșan Sergiu

19 Nov 2019

Recomand

Achizitie verificata

Un produs de calitate, îl recomand. Silențios, se conectează ușor la WiFi. Livrarea a fost foarte rapidă.

Simion C. Mihai

17 Nov 2019

Perfect

Achizitie verificata

Exact ce doream!

Petrescu George

17 Nov 2019

servicii foarte ok

Achizitie verificata

Produsul îl urmăresc de mult, este foarte ok, aplicația merge bine, senzorii de umiditate și calitate a aerului par să funcționeze în parametri, este foarte silențios odată ce reușește să "curețe" aerul. L-am găsit aici la cel mai bun preț chiar și de BF, am fost plăcut surprins de cum am primit coletul (deși el este ambalat deja de la producător, magazinul a ales să pună pachetul la rândul său în altă cutie cu bule pe margine pentru extra siguranță). Recomand atât produsul cât și magazinul.

Toader Tiberiu-Alexandru

21 Nov 2020

Foarte bun

Achizitie verificata

Produs foarte bun. Îndepărtează chiar și mirosurile rămase în urma gătitului.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.