produse

Purificator de aer ROWENTA Pure Home PU8080F0, Consum max 60W, Până la 200m2, 99.995% din 0.1 microni, Ultra silențios 32~64dBA, 3 moduri automate, Wi-Fi, Aplicație Pure Air, Aparat Air Quality Box, Roți

Cluj: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.019,99 Lei
Diferență: 1.120,00 Lei
1.899,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PU8080F0
EAN: 3121047243148
Lansat în: Q4 2021
Date brute
G: 14,35kg
L: 81,50cm
l: 44,00cm
Î:40,00cm

Produse resigilate

Purificator de aer ROWENTA Pure Home PU8080F0, Consum max 60W, Până la 200m2, 99.995% din 0.1 microni, Ultra silențios 32~64dBA, 3 moduri automate, Wi-Fi, Aplicație Pure Air, Aparat Air Quality Box, Roți

OPEN BOX

NOU 1.899,99 Lei
1.829,99 Lei
Diferență: 70,00 Lei

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Filtru 3în1 ROWENTA Pure Home XD6840F0, 1 pre-filtru pentru fire de păr și praf, 1 filtru cu carbon activ pentru mirosuri neplăcute, 1 filtru de particule Allergy14,  A nu se spăla, clăti sau aspira
319,99 Lei
Filtru ROWENTA Pure Home NanoCaptur+ XD6084F0
149,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

●Purificare fără limite. Filtrează până la 100% din alergeni!* Aerul curat nu a fost niciodată mai important! Purificatorul Rowenta Pure Home este ultima inovație

●Rowenta ce va stabili o nouă definiție pentru "bine acasă". Designul modern, tehnologiile avansate și sistemul inteligent de filtrare constituie combinația perfectă pentru o purificare completă.

●Descoperă aparatul exclusiv Air Quality Box capabil să detecteze nivelul de poluare de oriunde din locuința ta, fără a fi nevoie să muți purificatorului.

●Respiră aer curat, filtrat cu până la 100% de alergeni* datorită celul mai puternic sistem de purificare de la Rowenta de până acum.

●Detectează, înregistrează, monitorizează și presonalizează purificarea aerului în orice moment al zilei prin intermediul aplicației de mobil dedicată Pure Air.

PU8080F0-002.jpg

Caracteristici esențiale:
-Air Quality Box
Poate fi amplasat cu ușurință dintr-o cameră în alta astfel că poți ține evidența calității aerului de oriunde din locuința ta în timp real, fără a fi nevoie să muți purificatorul, echipat cu tehnologie de ultimă oră, Air Quality Box este cu adevărat creierul purificatorului, senzorul său de particule cu laser foarte precis poate detecta în timp real prezența, chiar și cea mai mică variație a particulelor fine din aer, inclusiv alergenii. În combinație cu senzorii de gaz și umiditate, vei avea un diagnostic complet asupra calității aerului din jurul tău, atunci când este reatașat la purificator, Air Quality Box va încărca în aplicația ta Pure Air toate datele colectate pentru un raport complet despre poluare și purificare.
-Monitorizare fără efort.
Ecranul tactil oferă informații în timp real despre nivelul de poluare și progresul purificării, vizualizează cantitatea de particule fine și gaze filtrate în fiecare zi datorită rapoartelor generate zilnic.
-4 trepte de filtrare.
Sistemul de filtrare pe 4 trepte (Pre-filtru, Filtru de Carbon Activ, Filtru Allergy+, Filtru NanoCaptur+) este ideal pentru fiecare tip de particule:
-Filtrul cu Carbon Activ captează mirosurile și gazele.
Filtrul Allergy+ filtrează până la 100% din alergeni (polen, părul de animale de companie, particulele de praf, etc) și este eficient, chiar și pentru particulele de până la 0.1 microni*Filtrul NanoCaptur+ dispune de o tehnologie exclusivă, patentată, ce distruge permanent formaldehida**, unul dintre cele mai periculoase particule din locuințele noastre.
-Filtrare de până la 99.9%.
Aparatul este capabil să filtreze până la 99.9% din particulele fine la fel de mici precum virusurile*.*test efectuat de laborator extern pe tulpina de H1N1, în treapta maximă de viteză, 2020.
-Arie mare de acoperire.
Aparatul poate furniza aer purificat pentru camere de până la 200 m², ceea ce înseamnă că poate puricica aerului dintr-o încăpere de 20 m²* în numai 6 minute!*pentru o cameră cu înălțime standard de 2.5 m.
-Filtrare inteligentă.
Pure Home adaptează viteza de purificare în funcție de nivelul particulelor fine inclusiv a alergenilor și a gazelor datorită senzorilor săi cu laser.
Cele 3 moduri automate dedicate (AutoDay, AutoNight, Allergen) vor ajusta treapta de viteză în funcție de nivelul de poluare detectat și de perioada zilei.
-Purificare personalizată.
Scapă de alergeni cu nou Mod Allergen ce poate detecta până și cele mai mici particule din aerul poluat, ideal pentru persoanele sensibile, acesta garantează o livrare și menținere a aerului curat tot timpul.
-Aplicația dedicată Pure Air.
Odată conectat la aplicația Pure Air, vei avea întotdeauna abilitatea de a controla de la distanță produsul tău, setează programul zilnic prin intermediul aplicației pentru o utilizare fără griji.
-Indicatori pentru nivelul de poluare de afară.
Aplicația Pure Air, în parteneriat cu Plume Labs, oferă informații despre calitatea aerului de afară prin intermediul indicatorilor de calitate și îți pune la dispoziție recomandări în funcție de nivelul de poluare.
-Ultra silențios.
Cu un nivel de zgomot de numai 32 dB(A) în treapta minimă de viteză, aparatul este perfect pentru o filtrare eficientă în deplină liniste, chiar și în timpul somnului.
-Funcții inteligente.
Ecran tactil modern cu timer de până la 8 ore, indicator pentru schimbarea filtrelor: atenționare, atât pentru Air Quality Box, cât și pentru aplicație, pentru atunci când este nevoie să înlocuiești filtrele, urmărește ghidul pas cu pas afișat pe ecran, roțile de la baza purificatorului oferă o modalitate ușoară de a muta produsul dintr-o cameră în alta.
-Purificare eficientă.
Pure Home include un nou sistem 360° de purificare ce poate capta cu ușurință și elimina aerul poluat din interiorul locuinței în câteva minute.

PU8080F0-000.jpg

Specificații:
 

•Model: Rowenta PU8080F0 Pure Home
•Potrivit pentru încăperi de: până la 200 m²
•Circulația aerului: CADR 515 m³/h
•Nivel max. de zgomot: 64 dB
•Cronometru: da(1, 2, 4 și 8 ore)
•Număr filtre: 4
•Etape de filtrare: 4 (prefiltru + filtru de cărbune activ + filtru de particule + filtru nanocaptur+ )
•Număr viteze:  10
•Consum energie: 60 W
•Ionizator: Nu
•Mod de noapte:
•Sistem blocare pentru copii: Nu
•Senzor de poluare:
•Indicator schimbare filtru:
•Lampă UV:  Nu
•Telecomandă: Nu
•Control prin intermediul telefonului:
•Denumire aplicație: Pure Air by Rowenta - Android / iOS
•Dimensiuni (LxÎxA):  335 x 690 x 375 mm
•Culoare: Alb

PU8080F0-001.jpg

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Nicolae Cătălin

06 Nov 2022

Purificator aer Rowenta

Achizitie verificata

Am achiziționat acest produs după o lungă căutare în piață necondiționat de buget. M-a convins garanția că cel puțin 10 ani voi găsi consumabile și piese de schimb. Am cumpărat produsul de aici fiindcă același produs pe e**G era 2400 RON, foarte profesionali domnii de la magNET.ro coletul a ajuns intact și în bună stare recomand cu căldură!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.