produse

Stație de călcat cu abur Philips PerfectCare Elite Plus, GC9670/50, 2700W, Presiune 7.7bar, Continuu 160g/min, Jet 550g, Talpă T-ionic Glide, Rezervor det. 1.8l, F 1.9m, C 2m, Fier 0.8kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC9670/50
EAN: 8710103842743
Lansat în: Q4 2017
Date brute
G: 7,33kg
L: 51,00cm
l: 35,00cm
Î:31,00cm

Produse resigilate

Stație de călcat cu abur Philips GC9670/50, Gama PerfectCare Elite Plus, Putere 2700W, Presiune 7.7bar, Continuu 160g/min, Jet 550g, Talpă T-ionic Glide,Rezervor det. 1.8l, F 1.9m, C 2m, Fier 0.8kg

OPEN BOX

NOU 2.422,99 Lei
1.649,99 Lei
Diferență: 773,00 Lei

Descriere

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu şi puternic pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reîmprospătarea hainelor şi a draperiilor.

Recipient mare de apă, detaşabil pentru reumplere uşoară. Rezervorul transparent de 1,8 l îţi oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Când rezervorul de apă se goleşte, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricând doreşti, poţi să umpli uşor rezervorul la robinet, prin uşa de umplere mare.

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesită setarea temperaturii. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, nu este necesar un buton sau reglaje. Aşa că nu mai este nevoie să sortezi rufele în prealabil sau să aştepţi ca fierul să se încălzească şi să se răcească. Eşti pregătit să calci orice material, oricând.

Fără arsuri – garantat. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi să îl laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Talpă T-ionicGlide, alunecare excelentă şi durabilitate superioară. T-ionicGlide este cea mai bună talpă pe care am creat-o pentru performanţă optimă de alunecare şi rezistenţă maximă la zgâriere. Baza sa din oţel inoxidabil este de două ori mai dură decât bazele obişnuite din aluminiu, iar învelişul nostru patentat cu 6 straturi şi strat avansat de titan alunecă fără efort pentru cele mai rapide rezultate.

Testat şi aprobat independent. Marcajul de aprobare Woolmark Gold garantează că un produs este sigur de utilizat pe orice material de lână. Fiarele noastre de călcat cu abur cu tehnologie OptimalTEMP sunt primele şi singurele fiare de călcat, de orice marcă, care au obţinut acest nivel de certificare.

Abur automat inteligent pentru călcat mai rapid şi mai uşor. Senzorul nostru inteligent DynamiQ ştie exact când şi cum se mişcă fierul de călcat, asigurându-ţi abur puternic atunci când ai cea mai mare nevoie – pentru călcat mai uşor şi rezultate mai rapide.

Fier uşor şi comod de manevrat. Fierul este incredibil de uşor şi comod de manevrat, alunecând uşor şi reducând solicitarea asupra încheieturii mâinii. Datorită greutăţii minime, poate fi folosit uşor şi eficient şi pentru călcarea verticală a perdelelor şi a hainelor de pe umeraş.

Sistem uşor şi eficient de decalcifiere pentru performanţă de durată. Detartrarea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cele mai bune performanţe ale aburului. Sistemul Easy De-Calc Plus colectează calcarul continuu, iar un indicator luminos şi un semnal sonor te anunţă când recipientul trebuie golit. Scoate doar dopul şi goleşte apa şi particulele de calcar.

Călcat puternic cu zgomot minim. Filtrele de atenuare a zgomotului reduc la minimum zgomotul produs de abur, iar platforma fonoabsorbantă reduce zgomotul cauzat de vibraţiile unităţii de bază. Aburul puternic nu va acoperi astfel sonorul televizorului, muzica sau vocile celor din cameră.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe staţia de bază pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Economiseşte energie cu modul ECO. Economiseşte energie şi obţine acelaşi rezultat excelent. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai puţin abur.

* - debit de abur (norma IEC60311) comparativ cu cele mai bine vândute 10 staţii de călcat cu abur; testat în aprilie 2017.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.