Stație de călcat cu abur Philips GC9660/30 [Gama PerfectCare Elite Plus]

COD: GC9660/30
Stoc epuizat

Cel mai rapid şi puternic fier de călcat* e acum mai inteligent. PerfectCare Elite Plus este cea mai puternică şi mai rapidă staţie de călcat cu abur, cu un fier de călcat ultrauşor şi abur automat inteligent pentru confort maxim. Nu este necesară reglarea temperaturii, iar materialul nu se va arde, garantat.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesită setarea temperaturii. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, nu este necesar un buton sau reglaje. Aşa că nu mai este nevoie să sortezi rufele în prealabil sau să aştepţi ca fierul să se încălzească şi să se răcească. Eşti pregătit să calci orice material, oricând.

Fără arsuri – garantat. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi să îl laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu şi puternic pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reîmprospătarea hainelor şi a draperiilor.

Abur automat inteligent pentru călcat mai rapid şi mai uşor. Senzorul nostru inteligent DynamiQ ştie exact când şi cum se mişcă fierul de călcat, asigurându-ţi abur puternic atunci când ai cea mai mare nevoie – pentru călcat mai uşor şi rezultate mai rapide.

Fier uşor şi comod de manevrat. Fierul este incredibil de uşor şi comod de manevrat, alunecând uşor şi reducând solicitarea asupra încheieturii mâinii. Datorită greutăţii minime, poate fi folosit uşor şi eficient şi pentru călcarea verticală a perdelelor şi a hainelor de pe umeraş.

Talpă T-ionicGlide, alunecare excelentă şi durabilitate superioară. T-ionicGlide este cea mai bună talpă pe care am creat-o pentru performanţă optimă de alunecare şi rezistenţă maximă la zgâriere. Baza sa din oţel inoxidabil este de două ori mai dură decât bazele obişnuite din aluminiu, iar învelişul nostru patentat cu 6 straturi şi strat avansat de titan alunecă fără efort pentru cele mai rapide rezultate.

Sistem uşor şi eficient de decalcifiere pentru performanţă de durată. Detartrarea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cele mai bune performanţe ale aburului. Sistemul Easy De-Calc Plus colectează calcarul continuu, iar un indicator luminos şi un semnal sonor te anunţă când recipientul trebuie golit. Scoate doar dopul şi goleşte apa şi particulele de calcar.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe staţia de bază pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Economiseşte energie cu modul ECO. Economiseşte energie şi obţine acelaşi rezultat excelent. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai puţin abur.

Recipient mare de apă, detaşabil pentru reumplere uşoară. Rezervorul transparent de 1,8 l îţi oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Când rezervorul de apă se goleşte, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricând doreşti, poţi să umpli uşor rezervorul la robinet, prin uşa de umplere mare.

Testat şi aprobat independent. Marcajul de aprobare Woolmark Gold garantează că un produs este sigur de utilizat pe orice material de lână. Fiarele noastre de călcat cu abur cu tehnologie OptimalTEMP sunt primele şi singurele fiare de călcat, de orice marcă, care au obţinut acest nivel de certificare.

* - debit de abur (norma IEC60311) comparativ cu cele mai bine vândute 10 staţii de călcat cu abur; testat în aprilie 2017.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2700
Presiune (bar):7.5
Gamă:PerfectCare Elite Plus
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q4 2017
Altele (generale):Senzor DynamiQ (abur inteligent)
Procesor Smart Control
Cameră de abur ciclonic
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Tehnologie silențioasă:Da
Vârf de precizie:Da
Sistem de blocare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Tehnologie anti-calcar:Easy De-Calc Plus
Indicator anti-calcar:Da (luminos)
Altele (anti-calcar):Sistemul Easy De-Calc Plus colectează calcarul continuu, iar un indicator luminos şi un semnal sonor te anunţă când recipientul trebuie golit. Scoate doar dopul şi goleşte apa şi particulele de calcar.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):155
Jet de abur (g):520
Legendă:Peste 120g/min = Debit foarte ridicat. Aparatele regăsite peste această valoare sunt predominant stații de călcat. Avantajul acestora este că majoritatea cutelor vor fi netezite de obicei dintr-o singură mișcare.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator sonor)
Continuu:Da
Vertical:Da
Variabil:Da
Talpa
Material talpă:Oțel inoxidabil
Tehnologie talpă: T-ionic Glide
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:153
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.8
Orificiu alimentare:XL
Rezervor detașabil:Da
Detectare rezervor gol:Da (luminos)
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Autonomie:2 ore
Altele (rezervor):Autonomia specificată de producător o să sufere modificări în funcție de reglajele efectuate de utilizator
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Draperii:Da
Perdele:Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da (50%)
Lungime furtun (cm):170
Lungime cablu alimentare (cm):180
Depozitare cablu:Da (alimentare și furtun)
Altele (alimentare):Consum anual estimat: 83 kWh/an
Consum în OFF: <0.5 W
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 23.3 cm
Înălțime: 28.5 cm
Lungime: 45.3 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 31 cm
Înălțime: 35 cm
Lungime: 51 cm
Greutatea fierului (kg):0.8
Greutatea bazei (kg):4.3
Greutate totală netă (kg):5.1
Greutate totală brută (kg):7.3
Culoarea predominantă:Mov
Culoarea secundară (accent):Alb
Materiale:Carcasa este construită fără policlorură de vinil (PVC) și substanțe ignifuge bromurate (BFR)
Ambalaj:100% reciclabil

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Antonio

18/09/19

PRO: Produs premium și minunat din toate punctele de vedere: talpa excelentă, alunecă foarte ușor pe orice material. NU are setări de temperatură, detectează singur cât de fierbinte trebuie să fie, poți să lași fierul direct pe masa de călcat și nu o arde ceea ce mi se pare chiar wow. Aburul este impresionat și într-adevăr scade foarte mult timpul de călcat. Fierul în sine este foarte ușor și simplu de manevrat. CONTRA: Consumă destul de multă apă (eu folosesc doar distilată), acest aspect nu este neapărat un minus însă trebuie să aveți stock-uri generoase dacă aveți mult de călcat, modul eco ajută destul de mult în acest sens și nu am sesizat o scădere a performanței. Merge și cu apă de la robinet pentru că are un filtru de curățare însă nu vreau să folosesc această variantă. PER TOTAL: Am achiziționat acestă stație de călcat chiar aici de pe site, astfel aș vrea să încep cu felicitări la adresa echipei magNET, interacțiunea și procesul în sine de la comandă până la livrarea acesteia totul a fost ireproșabil. (nu, nu lucrez la magNET, nici nu cunosc pe nimeni de aici). Să trecem la stație, pentru un proces chinuitor și neatrăgător pentru mine personal de a călca vreau să spun că mi-a schimbat percepția, ceea ce mi se pare extraordinar, îmi vine să calc haine random doar pentru a o folosi, ceea ce nu prea am întâmpinat cu nici un alt device electrocasnic. Calitatea produsului este într-adevăr premium și se vede asta încă de când îl scoți din cutie, calcă senzațional de bine, treci odată cu aburi apoi normal pentru a usca și gata. Puterea aburului este impresionantă și face experiența de a călca foarte plăcută, mai ales că talpa este foarte bună calitativ și alunecă ireproșabil pe orice material. Per total excelentă și mă bucur de alegerea făcută.

107