produse

Stație de călcat cu abur Philips GC9231/02, Gama PerfectCare Expert, Putere 2400W, Presiune 6bar, Continuu 120g/min, Jet 310g, Talpă SteamGlide, Rezervor det. 1.5l, F 1.7m, C piv 180° 1.8m, Fier 1.2kg

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: GC9231/02

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Presiune de până la 6 bari. Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată. Aburul este gata de utilizare în 2 min şi rezervorul poate fi reumplut oricând în timpul călcării.

Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa. Performanţă de foarte lungă durată a aburului: funcţia exclusivă Easy De-Calc de la Philips asigură modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei tale de călcat cu abur. Fierul tău de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi detartrarea. Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.

Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philips. Noua talpă SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

Rezervor de apă detaşabil de 1,5 l, pentru până la 2 ore de călcare. Rezervorul de apă poate fi detaşat pentru reumplere simplă sub robinet. Orificiul mare pentru umplere asigură o reumplere rapidă. Datorită capacităţii de 1,5 l a rezervorului de apă, poţi călca până la 2 ore continuu, fără a necesita reumpleri.

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură. Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii. Nu este nevoie să reglezi temperatura. 2) Camera de abur ciclonic puternic, care asigură abur puternic într-un ritm constant, făcând călcatul mai uşor şi mai rapid.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat. Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

Blochează-ţi fierul de călcat în siguranţă pe staţia de bază. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu blocare la transport sigură. Poţi bloca fierul de călcat în siguranţă pe bază, făcându-l mai sigur, reducând riscul ca oamenii să atingă talpa fierbinte. De asemenea, poţi transporta cu uşurinţă staţia de călcat cu abur.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor. Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.