Stație de călcat cu abur Philips GC9231/02 [Gama PerfectCare Expert]

COD: GC9231/02
Stoc epuizat

Călcare lipsită de griji, fără setări necesare - Calcă orice articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, de la mătase la in, bumbac, caşmir... în orice ordine, fără a fi necesară reglarea. PerfectCare obţine rezultate excelente fără riscul de ardere sau de creare a luciului pentru toate articolele tale de îmbrăcăminte. Călcatul este acum cu adevărat simplu.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Presiune de până la 6 bari. Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată. Aburul este gata de utilizare în 2 min şi rezervorul poate fi reumplut oricând în timpul călcării.

Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa. Performanţă de foarte lungă durată a aburului: funcţia exclusivă Easy De-Calc de la Philips asigură modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei tale de călcat cu abur. Fierul tău de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi detartrarea. Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.

Noua talpă SteamGlide este talpa premium Philips. Noua talpă SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

Rezervor de apă detaşabil de 1,5 l, pentru până la 2 ore de călcare. Rezervorul de apă poate fi detaşat pentru reumplere simplă sub robinet. Orificiul mare pentru umplere asigură o reumplere rapidă. Datorită capacităţii de 1,5 l a rezervorului de apă, poţi călca până la 2 ore continuu, fără a necesita reumpleri.

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură. Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii. Nu este nevoie să reglezi temperatura. 2) Camera de abur ciclonic puternic, care asigură abur puternic într-un ritm constant, făcând călcatul mai uşor şi mai rapid.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat. Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

Blochează-ţi fierul de călcat în siguranţă pe staţia de bază. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu blocare la transport sigură. Poţi bloca fierul de călcat în siguranţă pe bază, făcându-l mai sigur, reducând riscul ca oamenii să atingă talpa fierbinte. De asemenea, poţi transporta cu uşurinţă staţia de călcat cu abur.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor. Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2400
Presiune (bar):6
Gamă:PerfectCare Expert
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q2 2013
Altele (generale):Procesor Smart Control
Cameră de abur ciclonic
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Suport stabil:Da
Sistem de blocare:Da
Tehnologie anti-calcar:Easy De-Calc
Indicator anti-calcar:Da (luminos și sonor)
Altele (anti-calcar):Sistemul Easy De-Calc colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit. Trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):120
Jet de abur (g):310
Legendă:Între 50g/min și 120g/min = Debit ridicat. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta mult mai ușor cutele. Alegeți un model din acest interval dacă în mod regulat călcați materiale mai tari, precum blugi.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Reglare manuală a aburului:Da
Vertical:Da
Jet de abur concentrat la vârf:Da
Talpa
Material talpă:Oțel inoxidabil
Tehnologie talpă:SteamGlide
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:47
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.5
Orificiu alimentare:XL
Rezervor detașabil:Da
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Autonomie:2.5 ore
Altele (rezervor):Autonomia specificată de producător o să sufere modificări în funcție de reglajele efectuate de utilizator
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da (40%)
Lungime furtun (cm):170
Lungime cablu alimentare (cm):180
Cablu pivotant:Da (180℃)
Depozitare cablu:Da (alimentare și furtun)
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 28.3 cm
Înălțime: 26.3 cm
Lungime: 42.4 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 33.5 cm
Înălțime: 30.5 cm
Lungime: 49.1 cm
Greutatea fierului (kg):1.2
Greutatea bazei (kg):3.8
Greutate totală netă (kg):5
Culoarea predominantă:Alb
Culoarea secundară (accent):Albastru

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului