Stație de călcat cu abur Philips GC8731/20 [Gama PerfectCare Performer]

COD: GC8731/20
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc magazin

Abur continuu şi puternic pentru călcat mult mai rapid. Staţia de călcat cu abur PerfectCare Performer de la Philips asigură o experienţă de călcare cu adevărat simplă, puternică şi fără ardere. Aburul puternic pătrunde profund şi continuu în fibră, pentru a îndepărta cu uşurinţă cutele.

Citeste descrierea completa
1.099,99 Lei -21%
mai ieftin cu 230,00 Lei
869,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Rezervor de apă detaşabil de 1,8 litri, până la 2 ore de călcare. Rezervorul de apă poate fi detaşat pentru reumplere simplă sub robinet. Orificiul mare pentru umplere asigură o reumplere rapidă. Mulţumită capacităţii de 1,8 l a rezervorului de apă, poţi călca până la 2 ore continuu, fără a necesita reumpleri.

Jet de abur continuu, de până la 120 g/min. Cu cât există mai mult abur, cu atât mai rapid este călcatul. Tehnologia unică dintr-o staţie de călcat cu abur Philips generează abur puternic, făcând călcatul mai uşor, mai eficient şi mai rapid.

Economie de energie cu modul ECO. Utilizând modul ECO, cu o cantitate redusă de abur, poţi economisi energie fără a compromite rezultatele de călcare.

Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură. „Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii. Nu este nevoie să reglezi temperatura. 2) Generatorul de abur compact ProVelocity asigură mai mult abur pentru o călcare mai rapidă. Permite un design compact al staţiei de călcat cu abur pentru o depozitare mai simplă”.

Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului. Staţia ta de călcat cu abur este concepută pentru a utiliza apă de la robinet. În timpul călcatului, atunci când nu mai este apă în rezervor, poţi reumple rezervorul cu uşurinţă fără să aştepţi sau să opreşti aparatul.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat. Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor. Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Bucură-te de un călcat puternic cu zgomot minim. Calcă fără bătăi de cap având familia alături sau în timp ce vizionezi la televizor, fără a fi deranjat(ă) de zgomotul aburului. Tehnologia silenţioasă cu abur oferă un abur foarte puternic, dar silenţios. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu o platformă de absorbţie a sunetului, pentru a reduce zgomotul produs de vibraţia pompei în timp ce se livrează aburi puternici în mod continuu.

Generator de abur ProVelocity: abur continuu, tot timpul. Apa este transferată din rezervorul de apă în fier cu ajutorul unei pompe de înaltă presiune. O cantitate mare de apă se deplasează în interiorul camerei de abur la o viteză mare. Permite ieşirea de abur puternic şi constant în mod permanent, fără ca apa să se condenseze.

Staţie de călcat cu abur cu greutate mai redusă de la Philips. Mulţumită tehnologiei revoluţionare ProVelocity, am făcut staţia noastră de călcat cu abur mai compactă ca înainte. Staţia de călcat cu abur compactă se potriveşte cu uşurinţă pe masa de călcat, ceea ce face călcatul mai confortabil. În plus, staţia ta de călcat cu abur ocupă mai puţin spaţiu de depozitare.

Sistem de detartrare inteligent cu memento pentru detartrare cu sunet şi lumină. Sistemul de detartrare inteligent este o funcţie de detartrare şi curăţare integrată pentru protejarea staţiei tale de călcat cu abur. După fiecare perioadă de aproximativ 10 ore de călcat, sunetul şi lumina staţiei tale de călcat cu abur îţi vor aminti să efectuezi procesul de detartrare. Recipientul pentru detartrare îţi va oferi comoditate în timpul procesului de detartrare, prin simpla aşezare a fierului pe recipient fără a trebui să-l ţii în mână pentru a-ţi solicita încheietura. După procesul de curăţare, toată apa murdară este colectată în recipient, iar staţia ta de călcat cu abur este gata de utilizare din nou.

Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată. Aburul este gata de utilizare în 2 min şi rezervorul poate fi reumplut oricând în timpul călcării.

SoftGrip: mâner uimitor de confortabil. Finisajul din material moale aplicat pe partea superioară a mânerului oferă o atingere delicată. Modelul special îmbunătăţeşte experienţa de prindere, făcând-o mai confortabilă în timpul călcării.

Presiune pompă max. 6,5 bar. Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi de consistent, încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai corespunzător. Cantitatea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2600
Presiune (bar):6.5
Gamă:PerfectCare Performer
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2016
Altele (generale):Procesor Smart Control
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Tehnologie silențioasă:Da
Mâner ergonomic:Da (SoftGrip)
Vârf de precizie:Da
Sistem de blocare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Program prestabilit
Tehnologie anti-calcar:Smart Calc Clean
Indicator anti-calcar:Da (luminos și sonor)
Altele (anti-calcar):După 1 - 3 luni de utilizare, ledul de detartrare începe să lumineze intermitent, iar aparatul începe să emită semnale sonore pentru a-ţi aminti că trebuie să efectuezi procesul de detartrare. În plus, este integrată o a doua măsură de siguranţă pentru a-ţi proteja aparatul împotriva calcarului: funcţia de abur este dezactivată dacă detartrarea nu este realizată. După realizarea detartrării, funcţia de abur va fi restabilită. Acest lucru se întâmplă indiferent de tipul de apă utilizat.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):120
Jet de abur (g):390
Legendă:Între 50g/min și 120g/min = Debit ridicat. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta mult mai ușor cutele. Alegeți un model din acest interval dacă în mod regulat călcați materiale mai tari, precum blugi.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator luminos și sonor)
Reglare manuală a aburului:Da
Continuu:Da
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:SteamGlide Plus
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:66
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.8
Orificiu alimentare:L
Rezervor detașabil:Da
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Autonomie:2 ore
Altele (rezervor):Autonomia specificată de producător o să sufere modificări în funcție de reglajele efectuate de utilizator
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Blugi:Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da
Lungime furtun (cm):160
Lungime cablu alimentare (cm):180
Depozitare cablu:Velcro fix pentru alimentare
Compartiment pentru furtun
Altele (alimentare):Consum anual estimat: 71 kWh/an
Consum în OFF: <0.5 W
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 22 cm
Înălțime: 24 cm
Lungime: 37 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 24.6 cm
Înălțime: 33.5 cm
Lungime: 44.9 cm
Greutatea fierului (kg):1.22
Greutatea bazei (kg):1.98
Greutate totală netă (kg):3.2
Culoarea predominantă:Albastru
Culoarea secundară (accent):Alb
Materiale:Carcasa este construită fără policlorură de vinil (PVC) și substanțe ignifuge bromurate (BFR)
Ambalaj:100% reciclabil

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Gheorghe Silviu

22/12/19

Cumparator verificat

Produs de calitate cu facilități extrem de utile. Livrarea de o promptitudine ireproșabilă. Comandasem inițial la firma R****Z (feriți-vă de ei) și după o săptămână de așteptare am renunțat și am ales magNET - alegere super, pe care o recomand.

14