produse

Fier de călcat cu abur Philips Azur Advanced GC4934/30, 3000W, Abur continuu 55g/min, Jet 230g, Talpă SteamGlide Plus, Cablu alimentare 2.5m, Quick Calc Release

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC4934/30
EAN: 8710103828778
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 2,11kg
L: 33,30cm
l: 17,50cm
Î:13,50cm

Produse resigilate

Fier de călcat cu abur Philips Azur Advanced GC4934/30, 3000W, Abur continuu 55g/min, Jet 230g, Talpă SteamGlide Plus, Cablu alimentare 2.5m, Quick Calc Release
NOU 561,00 Lei
399,99 Lei
Diferență: 161,01 Lei

Descriere

Talpă SteamGlide Plus pentru alunecare optimă. Talpa exclusivă SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan şi înveliş cu 6 straturi – furnizează performanţe optime de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Cu jetul de abur de 55 g, în ţesătură pătrunde cu până la 20 % mai mult abur*. Graţie debitului de abur puternic şi constant, în ţesătură pătrunde acum cu până la 20 % mai mult abur pentru netezirea mai rapidă a cutelor.

Tehnologie OptimalTEMP: garantat fără arsuri, fără reglaje. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi călca în siguranţă orice, de la blugi la mătase, de la lenjerie de pat la caşmir, în orice ordine, fără a aştepta reglarea temperaturii sau a sorta hainele în prealabil. Fiarele de călcat Philips cu tehnologie OptimalTEMP îţi permit să calci haine mai uşor şi mai rapid şi au fost testate de experţi independenţi în domeniul textilelor.

3000 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Jetul de abur de până la 230 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

Decalcifiere Quick Calc Release în 15 s pentru performanţe de durată ale aburului. Generarea îmbunătăţită a aburului asigură sfărâmarea uşoară a calcarului şi colectarea unei cantităţi până la de 5 ori mai mari* în recipientul de calcar. Cu Quick Calc Release, recipientul poate fi detaşat uşor şi golit în mai puţin de 15 secunde pentru performanţă de durată în fiecare zi.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Pe talpă, acesta se va opri automat după 2 minute. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

Abur care pătrunde adânc pentru rezultate excelente mai rapide. Graţie designului special care permite pătrunderea optimă a aburului, în ţesătură pătrunde acum cu până la 20 %* mai mult abur, pentru rezultate excelente, mai rapide.

* - Pe toate materialele care pot fi călcate.
* - Comparativ cu GC4910.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Fier de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):3000
Gamă:Azur Advanced
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2017
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Suport stabil:Da (extrem)
Autocurățare:Da
Sistem antipicurare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Tehnologie anti-calcar:Quick Calc Release
Indicator anti-calcar:Da (luminos)
Altele (anti-calcar):După 1 - 3 luni de utilizare, ledul de notificare pentru detartrare începe să lumineze intermitent pentru a-ţi aminti să foloseşti funcţia de detartrare rapidă. Această operaţie îndepărtează particulele de calcar colectate din fier şi îi prelungeşte durata de viaţă. Atunci când ledul de notificare pentru detartrare luminează intermitent, fierul de călcat nu se încălzeşte. Sfat: funcţia de detartrare rapidă poate fi folosită în orice moment, chiar dacă ledul de notificare nu s-a activat încă. Dacă locuieşti într-o zonă cu apă dură, foloseşte funcţia mai des.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):55
Jet de abur (g):230
Legendă:Între 50g/min și 120g/min = Debit ridicat. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta mult mai ușor cutele. Alegeți un model din acest interval dacă în mod regulat călcați materiale mai tari, precum blugi.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Continuu:Da
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:SteamGlide Plus
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:111
Rezervor
Capacitate rezervor (l):0.33
Orificiu alimentare:XL
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Altele (rezervor):Nu utilizați apă parfumată, apă din maşina de uscat prin centrifugare, oţet, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice, deoarece acestea pot provoca vărsarea apei, colorarea în maro sau deteriorarea aparatului dumneavoastră.
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Blugi:Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Haine pe umeraș:Da
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Lungime cablu alimentare (cm):250
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 13.5 cm
Înălțime: 17.5 cm
Lungime: 33.3 cm
Greutatea fierului (kg):1.76
Greutate totală brută (kg):2.1
Culoarea predominantă:Mov
Culoarea secundară (accent):Negru

Review-uri / Comentarii

3.5
2 review-uri
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(1)
1 stea
(0)

Zaharioaia Delia

17 Oct 2020

Fier de călcat intuitiv

Achizitie verificata

Este cel mai bun fier de călcat pe care l-am folosit până acum. Calcă foarte rapid, intuitiv şi eficient. Mulțumesc mult. Cu stimă, Delia.

Zipiși Valeriu

30 Oct 2020

Nu recomand

Nu contest calitatea fierului de călcat ci mărimea și greutatea acestuia care îl fac foarte greu de utilizat.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.