Fier de călcat cu abur Philips GC4901/10 [Gama Azur]

COD: GC4901/10
Cluj: Ultimul în stoc

Rezultate perfecte de fiecare dată - Performanţă de durată cu Quick Calc Release şi talpa SteamGlide Elite cu rezistenţă îmbunătăţită la zgârieturi.

Citeste descrierea completa
449,99 Lei -27%
mai ieftin cu 120,00 Lei
329,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Jetul de abur de până la 220 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

Debit de abur continuu, de până la 50 g/min, pentru o îndepărtare optimă a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 50 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Sistem de decalcifiere rapidă pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat. Decalcifiere rapidă pentru o curăţarea uşoară a fierului tău de călcat şi o performanţă de lungă durată a aburului.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Pe talpă, acesta se va opri automat după 2 minute. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

2800 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

SteamGlide Elite: talpa noastră cu cea mai bună alunecare şi rezistenţă la zgârieturi. Talpa noastră exclusivă SteamGlide Elite este cea mai bună talpă pe care o oferim, pentru alunecare desăvârşită şi rezistenţă maximă la zgârieturi.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului