Fier de călcat cu abur Philips GC4881/20 [Gama Azur Pro]

COD: GC4881/20
Întreabă

Perfecţiune în călcare, de fiecare dată - Graţie jetului de abur puternic, fierul de călcat cu abur Azur Pro îţi permite să calci rapid şi să obţii rezultate perfecte. Călcatul este acum uşor cu alunecarea extrem de rapidă, rezervorul de apă mai mare şi recipientul de calcar încorporat.

Citeste descrierea completa
428,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

2800W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Puternic, de 2800 W, pentru încălzire rapidă şi performanţe optime.

Debit de abur continuu, de până la 50 g/min, pentru o îndepărtare optimă a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 50 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Mâner uşor, pentru manevrare comodă în timpul călcatului. Un mâner moale bine proiectat, deasupra fierului de călcat cu abur, va face sesiunea ta de călcat mai confortabilă.

T-ionicGlide: cea mai bună talpă de 5 stele. T-ionicGlide este cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan.

Reumplere mai rară datorită rezervorului de apă foarte mare de 350ml. Reumplere mai rară datorită rezervorului de apă foarte mare de 350 ml, astfel încât poţi călca mai multe haine o dată.

Recipientul pentru calcar încorporat colectează calcarul în timpul călcării. Recipientul pentru calcar conceput special şi încorporat colectează particulele de calcar în timpul călcării. Procesul de curăţare automată elimină calcarul din fierul de călcat, pentru a menţine performanţe consecvente de călcare, zi de zi.

Fierul se opreşte automat atunci când este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când îl laşi nesupravegheat. Se opreşte după 8 minute dacă este lăsat în poziţie verticală şi după 30 de secunde dacă este lăsat pe talpă sau pe o parte laterală.

Cablu lung de 2,5 m, pentru acces excelent pe masa de călcat. Un cablu lung de 2,5 m îţi oferă accesul de care ai nevoie în timpul călcatului. Acum ai acces în fiecare punct al mesei tale de călcat, fără nicio problemă.

Jet de abur de până la 210g. Jet de abur de până la 210 g pentru îndepărtarea rapidă a celor mai persistente cute.

Vârf ascuţit, pentru control şi vizibilitate optime.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului