Fier de călcat cu abur Philips GC4564/20 [Gama Azur]

COD: GC4564/20
Stoc epuizat

Performanţă garantată a aburului - Graţie designului nostru inovator, particulele de calcar se descompun uşor şi sunt colectate automat în recipientul detaşabil de calcar. Calcarul poate fi îndepărtat uşor prin spălare în mai puţin de 15 secunde, oferind rezultate excelente în timp.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Jetul de abur de până la 240 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

2600 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Debit de abur continuu, de până la 50 g/min, pentru o îndepărtare optimă a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 50 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Sistem de decalcifiere rapidă pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat. Decalcifiere rapidă pentru o curăţarea uşoară a fierului tău de călcat şi o performanţă de lungă durată a aburului.

Oprire de siguranţă, la lăsarea fierului de călcat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat când nu îl mai foloseşti. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute. În poziţie orizontală, se va opri după 30 de secunde dacă rămâne nemişcat.

Sistemul antipicurare păstrează hainele nepătate în timpul călcării. Sistemul nostru antipicurare previne scurgerile pentru a evita petele provocate de picături de apă şi a călca cu încredere la orice temperatură.

Reumplere mai rară datorită rezervorului de apă foarte mare, de 300 ml. Sunt necesare mai puţine reumpleri datorită rezervorului de apă mare, de 300 ml. Astfel, poţi călca mai multe haine odată.

Talpă SteamGlide Advanced pentru alunecare lină pe orice material. Talpa exclusivă SteamGlide Advanced – cu strat avansat de titan şi înveliş avansat – furnizează performanţe optime de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Nedea Horatiu

13/09/19

Recomand! Am comandat produsul ieri după-masă și azi dimineață am intrat în posesia lui.

88