Fier de călcat cu abur Philips GC4533/30 [Gama Azur]

COD: GC4533/30
Cluj: Ultimul în stoc

Performanţă garantată a aburului - Graţie designului nostru inovator, particulele de calcar se descompun uşor şi sunt colectate automat în recipientul detaşabil de calcar. Calcarul poate fi îndepărtat uşor prin spălare în mai puţin de 15 secunde, oferind rezultate excelente în timp.

Citeste descrierea completa
270,99 Lei -8%
mai ieftin cu 21,00 Lei
249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Talpa SteamGlide este talpa premium Philips. Talpa SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistenţă sporită la zgâriere, glisează excelent şi este uşor de curăţat.

Sistem de decalcifiere rapidă pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat. Decalcifiere rapidă pentru o curăţarea uşoară a fierului tău de călcat şi o performanţă de lungă durată a aburului.

Jetul de abur de până la 190 g înlătură rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

2400W pentru încălzire rapidă şi performanţă deosebită. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Debit de abur de până la 45 g/min. pentru îndepărtarea mai rapidă a cutelor. Graţie debitului de abur puternic şi constant, pătrunde mai mult abur în ţesătură pentru netezirea mai rapidă a cutelor.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului