Fier de călcat cu abur Philips GC3581/30 [Gama SmoothCare]

COD: GC3581/30
Cluj: Stoc limitat

Mai puţine realimentări pentru sesiuni de călcare mai îndelungate - Gama de fiare de călcat cu abur SmoothCare de la Philips are unul dintre cele mai mari rezervoare de apă care există pentru fiarele de călcat cu abur. Calcă mai mult, fără a reumple! Aburul puternic îţi permite să îndepărtezi cu uşurinţă şi cutele dificile.

Citeste descrierea completa
270,99 Lei -26%
mai ieftin cu 71,00 Lei
199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Sistemul anti-picurare păstrează hainele nepătate în timpul călcării. Sistemul anti-picurare al fierului tău de călcat cu abur Philips îţi permite să calci materiale delicate la temperaturi scăzute fără a trebui să îţi faci griji în privinţa petelor provocate de picături de apă.

Jet de abur continuu, de până la 40 g/min. Fierul de călcat Philips cu flux de abur continuu de până la 40 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Rezervorul de apă foarte mare, de 400 ml, necesită mai puţine realimentări. Călcare comodă cu mai puţine realimentări. Rezervorul de apă XL de 400 ml permite călcarea pentru mai mult timp, fără a necesita realimentare. Butoanele mari şi glisorul comod pentru abur sunt uşor accesibile şi îţi oferă control deplin.

Funcţie CalcClean pentru protejarea fierului de formarea calcarului. Funcţia Calc-Clean îţi permite să îţi cureţi pur şi simplu fierul de călcat cu abur Philips, pentru a îndepărta particulele de calcar. Aceasta prelungeşte durata de viaţă a fierului.

Jet de abur de până la 170g. Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

Talpă ceramică EasyFlow. Talpa ceramică EasyFlow este rezistentă la zgârieturi, alunecă uşor şi este uşor de curăţat.

* - Economie de energie de până la 20% pe baza IEC 603311, în comparaţie cu RI3320 la setare maximă.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului