Fier de călcat Philips GC4558/20, Gama Azur

COD: GC4558/20
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 30 Oct. - Luni 2 Nov.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
359,99 Lei -25%
mai ieftin cu 90,00 Lei
269,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Jetul de abur de până la 230 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

2600 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Debit de abur continuu, de până la 50 g/min, pentru o îndepărtare optimă a cutelor. Debitul de abur continuu de până la 50 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Sistem de decalcifiere QuickCalc pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat. Sistem de decalcifiere QuickCalc pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat şi o performanţă de lungă durată a aburului.

Talpă SteamGlide Plus pentru alunecare uşoară pe orice material. Talpa noastră exclusivă SteamGlide Plus oferă performanţe excelente de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de menţinut curată.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Lăsat pe talpă, acesta se va opri automat după 30 de secunde. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului