produse

Aparat de călcat vertical portabil pentru haine Philips GC320/55, Gama Steam&Go, Putere 1200W, Gata < 1min, Abur continuu 24g/min, Cablu alimentare 2m, Perie

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: GC320/55

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Nu este nevoie de masă de călcat. Folosind acest aparat de călcat cu abur nu ai nevoie de masă de călcat, ceea ce face călcatul simplu.

Abur continuu automat furnizat de pompa electrică. Pompa electrică furnizează abur continuu pentru îndepărtarea rapidă şi uşoară a cutelor.

Perie pentru aspect curat. Atunci când calci haine groase, cum ar fi paltoane, folosește peria, astfel încât aburul să pătrundă mai bine şi ţesătura să fie cât mai uniform aranjată.

Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară. Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară.

Design ergonomic pentru folosire manuală. Aparatul de călcat vertical portabil este uşor şi comod datorită designului ergonomic şi compact. Trebuie doar să apeși declanşatorul şi poţi îndepărta cutele rapid cu abur continuu.

Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii*. Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*.

Husă de depozitare exclusivă pentru depozitare uşoară. Foloseşte husa de depozitare inclusă pentru a depozita aparatul de călcat vertical portabil după ce îl foloseşti sau atunci când călătoreşti.

Durată scurtă de încălzire. Aparatul de călcat cu abur vertical se poate folosi în câteva secunde.

Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea. Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 8 minute.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.