Aparat de călcat vertical cu aburi portabil Philips GC320/55 [Gama Steam&Go]

COD: GC320/55
Stoc epuizat

Îndepărtare rapidă a cutelor cu puterea aburului - Acest aparat de călcat vertical portabil cu abur este ideal pentru retuşuri de ultim moment şi articolele dificil de călcat. Rapid şi simplu de utilizat, acesta este suplimentul perfect la fierul de călcat.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Nu este nevoie de masă de călcat. Folosind acest aparat de călcat cu abur nu ai nevoie de masă de călcat, ceea ce face călcatul simplu.

Abur continuu automat furnizat de pompa electrică. Pompa electrică furnizează abur continuu pentru îndepărtarea rapidă şi uşoară a cutelor.

Perie pentru aspect curat. Atunci când calci haine groase, cum ar fi paltoane, folosește peria, astfel încât aburul să pătrundă mai bine şi ţesătura să fie cât mai uniform aranjată.

Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară. Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară.

Design ergonomic pentru folosire manuală. Aparatul de călcat vertical portabil este uşor şi comod datorită designului ergonomic şi compact. Trebuie doar să apeși declanşatorul şi poţi îndepărta cutele rapid cu abur continuu.

Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii*. Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*.

Husă de depozitare exclusivă pentru depozitare uşoară. Foloseşte husa de depozitare inclusă pentru a depozita aparatul de călcat vertical portabil după ce îl foloseşti sau atunci când călătoreşti.

Durată scurtă de încălzire. Aparatul de călcat cu abur vertical se poate folosi în câteva secunde.

Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea. Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 8 minute.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului