Aparat de călcat vertical cu aburi pentru haine Philips GC557/30 [Gama ComfortTouch]

COD: GC557/30
Stoc epuizat

Îndepărtare fără efort a cutelor de sus până jos - Noul nostru aparat de călcat vertical cu aburi ComfortTouch îndepărtează cutele şi reîmprospătează ţesăturile. Cu tehnologie FlexHead inovatoare şi o placă StyleBoard foarte lungă, hainele vor fi netezite de sus până jos cu eficienţă şi uşurinţă maxime.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Intră automat în standby pentru a garanta siguranţa. Aparatul de călcat vertical cu aburi comută automat în modul standby când rezervorul cu apă este gol, deci poţi sta liniştit chiar dacă ai uitat să-l opreşti.

Sigur pe toate materialele care pot fi călcate, garantat fără arsuri. Aparatul de călcat vertical cu aburi poate fi folosit pe toate materialele şi articolele care pot fi călcate. Placa cu abur poate fi apăsată în siguranţă pe orice articol de îmbrăcăminte, fără risc de ardere – o soluţie excelentă pentru materialele delicate, precum mătasea.

Furtun din silicon pentru abur fără PVC. Furtunul de abur este fabricat din silicon, alegerea sigură şi sănătoasă pentru utilizarea cu abur. Deoarece siguranţa şi sănătatea familiei tale sunt importante, furtunul de abur nu conţine PVC.

Perie pentru haine pentru o penetrare mai adâncă a aburului în hainele groase. Atunci când calci haine groase, cum ar fi paltoanele, foloseşte peria astfel încât aburul să pătrundă mai bine şi ţesătura să fie cât mai uniform aranjată.

5 setări pentru abur pentru tipuri diferite de ţesături. Setează nivelul de abur preferat pentru rezultate optime pe diferite materiale textile. Utilizează nivelul de abur scăzut pentru ţesături mai subţiri şi un nivel mai puternic pentru ţesături mai groase şi haine de iarnă.

Sistemul de agăţare şi blocare fixează umeraşul în poziţie. Sistemul nostru unic de agăţare şi blocare îţi menţine hainele pe loc pentru o călcare comodă. Acesta previne balansarea sau căderea umeraşului.

Aburul continuu îndepărtează mirosurile şi distruge 99,9%* din bacterii. Aburul fierbinte împrospătează hainele şi distruge până la 99,9 % din bacterii*. Spălarea şi curăţarea mai rare economisesc timp şi bani şi păstrează aspectul hainelor mai mult timp.

Abur puternic şi continuu pentru îndepărtarea rapidă a cutelor. Abur puternic şi continuu pentru îndepărtarea rapidă a cutelor.

Decalcifiere cu clătire uşoară pentru ani de utilizare eficientă. Prelungeşte durata de viaţă a aparatului tău folosind periodic funcţia de decalcifiere cu clătire rapidă.

Placă StyleBoard foarte lungă pentru rezultate mai bune de sus până jos. O placă StyleBoard foarte lungă oferă un sprijin de încredere în timpul călcatului. Doar întinde materialul între placa de abur şi masă pentru o călcare mai uşoară cu abur, cu rezultate evidente de sus până jos.

Cu FlexHead pentru a ajunge uşor în partea de jos a hainelor. Tehnologia FlexHead inovatoare îţi permite să calci mai uşor partea de jos a articolelor de îmbrăcăminte, fără să te apleci sau să stai în genunchi. Placa de abur flexibilă asigură un contact maxim cu materialul, astfel încât se pierde mai puţin abur, iar rezultatele sunt mai bune.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de călcat vertical
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2000
Gamă:ComfortTouch
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q4 2017
Altele (generale):Husă pentru masă 100% bumbac (nu spălați husa mesei deoarece puteți deteriora buretele)
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Sistem anti-calcar folosit:Manual
Altele (anti-calcar):Pentru a menţine o performanţă optimă a aburului şi pentru a prelungi durata de viaţă a aparatului, este important să îndepărtați în mod regulat calcarul şi impurităţile din interiorul aparatului. Prin urmare, se recomandă să efectuați procesul de detartrare cel puţin o dată pe lună. Înainte de a începe procesul detartrare, asigurați-vă că există apă în rezervorul de apă. Curăţăți aparatul şi ştergeți orice depuneri de pe capul aparatului de călcat cu abur cu o lavetă umedă şi cu un agent de curăţare lichid neabraziv. Goliți întotdeauna rezervorul de apă după utilizare pentru a preveni depunerea calcarului şi a menţine o performanţă bună a aburului.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):40
Legendă:Între 35g/min și 50g/min = Debit mediu. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta majoritatea cutelor de pe majoritatea materialelor, totuși veți întâmpina dificultăți la materialele mai tari.
Timp de încălzire:~ 45 secunde
Reglare manuală a aburului:Da (5 trepte)
Continuu:Da
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.8
Rezervor detașabil:Da
Detectare rezervor gol:Da (standby automat)
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Altele (rezervor):Nu adăugați parfum, oţet, apă minerală, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice în rezervorul de apă, deoarece acestea pot provoca vărsarea apei, colorarea în maro sau deteriorarea aparatului.
Inelul luminează intermitent după ce rezervorul de apă este gol timp de 10 minute. Reumple rezervorul de apă şi introdu-l înapoi. Poţi să reiei călcatul cu abur după rotirea butonului pentru abur. Inelul ar trebui să nu mai lumineze intermitent.
Verticale
Tijă:Dublă ajustabilă
Accesorii
Mănușă inclusă:Da
Placă:Da
Cârlig de agățat:Da
Perie:Da
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Haine pe umeraș:Da
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Lungime furtun (cm):130
Lungime cablu alimentare (cm):160
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 33 cm
Înălțime: 173 cm
Lungime: 37 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 37 cm
Înălțime: 46 cm
Lungime: 64.5 cm
Greutate totală netă (kg):5.38
Greutate totală brută (kg):6.5
Culoarea predominantă:Alb
Culoarea secundară (accent):Mov
Materiale:Furtun: silicon

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului