Aparat de călcat vertical cu aburi pentru haine Philips GC557/30 [Gama ComfortTouch]

COD: GC557/30
Stoc epuizat

Îndepărtare fără efort a cutelor de sus până jos - Noul nostru aparat de călcat vertical cu aburi ComfortTouch îndepărtează cutele şi reîmprospătează ţesăturile. Cu tehnologie FlexHead inovatoare şi o placă StyleBoard foarte lungă, hainele vor fi netezite de sus până jos cu eficienţă şi uşurinţă maxime.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Intră automat în standby pentru a garanta siguranţa. Aparatul de călcat vertical cu aburi comută automat în modul standby când rezervorul cu apă este gol, deci poţi sta liniştit chiar dacă ai uitat să-l opreşti.

Sigur pe toate materialele care pot fi călcate, garantat fără arsuri. Aparatul de călcat vertical cu aburi poate fi folosit pe toate materialele şi articolele care pot fi călcate. Placa cu abur poate fi apăsată în siguranţă pe orice articol de îmbrăcăminte, fără risc de ardere – o soluţie excelentă pentru materialele delicate, precum mătasea.

Furtun din silicon pentru abur fără PVC. Furtunul de abur este fabricat din silicon, alegerea sigură şi sănătoasă pentru utilizarea cu abur. Deoarece siguranţa şi sănătatea familiei tale sunt importante, furtunul de abur nu conţine PVC.

Perie pentru haine pentru o penetrare mai adâncă a aburului în hainele groase. Atunci când calci haine groase, cum ar fi paltoanele, foloseşte peria astfel încât aburul să pătrundă mai bine şi ţesătura să fie cât mai uniform aranjată.

5 setări pentru abur pentru tipuri diferite de ţesături. Setează nivelul de abur preferat pentru rezultate optime pe diferite materiale textile. Utilizează nivelul de abur scăzut pentru ţesături mai subţiri şi un nivel mai puternic pentru ţesături mai groase şi haine de iarnă.

Sistemul de agăţare şi blocare fixează umeraşul în poziţie. Sistemul nostru unic de agăţare şi blocare îţi menţine hainele pe loc pentru o călcare comodă. Acesta previne balansarea sau căderea umeraşului.

Aburul continuu îndepărtează mirosurile şi distruge 99,9%* din bacterii. Aburul fierbinte împrospătează hainele şi distruge până la 99,9 % din bacterii*. Spălarea şi curăţarea mai rare economisesc timp şi bani şi păstrează aspectul hainelor mai mult timp.

Abur puternic şi continuu pentru îndepărtarea rapidă a cutelor. Abur puternic şi continuu pentru îndepărtarea rapidă a cutelor.

Decalcifiere cu clătire uşoară pentru ani de utilizare eficientă. Prelungeşte durata de viaţă a aparatului tău folosind periodic funcţia de decalcifiere cu clătire rapidă.

Placă StyleBoard foarte lungă pentru rezultate mai bune de sus până jos. O placă StyleBoard foarte lungă oferă un sprijin de încredere în timpul călcatului. Doar întinde materialul între placa de abur şi masă pentru o călcare mai uşoară cu abur, cu rezultate evidente de sus până jos.

Cu FlexHead pentru a ajunge uşor în partea de jos a hainelor. Tehnologia FlexHead inovatoare îţi permite să calci mai uşor partea de jos a articolelor de îmbrăcăminte, fără să te apleci sau să stai în genunchi. Placa de abur flexibilă asigură un contact maxim cu materialul, astfel încât se pierde mai puţin abur, iar rezultatele sunt mai bune.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului