Aparat de călcat vertical cu abur pentru haine Philips GC536/35 [Gama ClearTouch]

COD: GC536/35
Stoc epuizat

Reîmprospătează-ţi hainele delicate cu abur - Noul aparat de călcat vertical cu abur pentru haine ClearTouch de la Philips este conceput pentru îndepărtarea sigură şi uşoară a cutelor de pe hainele delicate şi dificil de călcat. Designul său unic, caracteristicile inteligente şi aburul puternic fac reîmprospătarea hainelor tale sigură şi uşoară.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Abur ultraputernic. Prin duze se transferă abur puternic, ce îţi permite să îndepărtezi cutele din numai câteva mişcări.

3 niveluri de abur. Setează nivelul de abur dorit pentru rezultate optime în funcţie de haine.

Placă cu abur XL din oţel inoxidabil pentru rezultate rapide. Capul aparatului de călcat vertical este prevăzut cu o placă XL din oţel inoxidabil care asigură rezultate rapide.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea. Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

Detaşabil, rezervor apă transparent cu orificiu igienic pt apă. Rezervor de apă detaşabil de 1,2 l cu orificiu de alimentare cu apă pentru un plus de igienă.

Agăţătoare cu funcţie agăţare şi blocare pentru stabilitate în timpul călcării cu abur. Funcţia unică de agăţare şi blocare blochează agăţătoarea şi asigură stabilitate pentru un călcat comod. Agăţătoarea detaşabilă este prevăzută cu canale pentru agăţarea fustelor şi a pantalonilor.

Funcţie de detartrare cu clătire rapidă. Prelungeşte durata de viaţă a aparatului tău folosind periodic funcţia de detartrare cu clătire rapidă.

Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii*. Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*.

Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale.

Mănuşă pentru mai multă protecţie în timpul călcării cu abur. Pachetul include o mănuşă care îţi protejează mâna în timpul călcării.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 8 minute.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de călcat vertical
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2000
Gamă:ClearTouch
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q1 2016
Altele (generale):Nu utilizați aparatul pe o masă de călcat, într-o poziţie joasă, în care furtunul poate lua forma U sau nu ţineți aparatul invers. În caz contrar, condensul din furtun nu se poate scurge înapoi în rezervorul de apă. Acest lucru poate cauza abur neregulat, scurgerea de picături de apă din capul aparatul de călcat ver tical cu abur şi/sau un sunet de cârâit.
Caracteristici speciale
Sistem anti-calcar folosit:Manual
Altele (anti-calcar):Pentru a menţine o performanţă optimă a aburului, este important să îndepărtați calcarul şi impurităţile din interiorul aparatului, în mod regulat. Prin urmare, se recomandă să efectuați un proces de detartrare cu clătire uşoară cel puţin o dată pe lună. Înainte de a începe procesul de detartrare, asigurați-vă că nivelul de apă din rezervorul de apă este deasupra reperului MIN şi aşezați aparatul pe podea, lângă un orificiu de scurgere. Atenţie: Apa din orificiul de clătire rapidă poate fi fierbinte după sesiunea de călcare cu abur. Lăsați aparatul să se răcească timp de cel puţin 1 oră.
Curăţați aparatul şi ştergeți orice depuneri de pe aparatul de călcat cu abur cu o cârpă moale şi un agent de curăţare lichid neabraziv.
Goliți întotdeauna rezervorul de apă după utilizare, pentru a preveni acumularea de calcar. Clătiți rezervorul de apă pentru a elimina orice depuneri.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):40
Legendă:Între 35g/min și 50g/min = Debit mediu. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta majoritatea cutelor de pe majoritatea materialelor, totuși veți întâmpina dificultăți la materialele mai tari.
Reglare manuală a aburului:Da (3 trepte)
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Oțel inoxidabil
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.2
Rezervor detașabil:Da
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Altele (rezervor):Nu adăugați parfum, apă dintr-o maşină de uscat prin centrifugare, oţet, apă tratată magnetic (de exemplu,Aqua+), amidon, agenţi de detar trare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice, deoarece acestea pot provoca vărsarea apei, colorarea în maro sau deteriorarea aparatului.
Verticale
Tijă:Reglabilă
Accesorii
Mănușă inclusă:Da
Altele (accesorii):Dispozitiv pentru creare pliuri
Recomandat pentru
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Haine pe umeraș:Da
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da
Lungime cablu alimentare (cm):160
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 33 cm
Înălțime: 182 cm
Lungime: 33 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 40 cm
Înălțime: 45 cm
Lungime: 33.3 cm
Greutate totală netă (kg):3.7
Greutate totală brută (kg):5.7
Culoarea predominantă:Violet
Culoarea secundară (accent):Alb
Materiale:Furtun: silicon

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului