Aparat de călcat vertical cu abur pentru haine Philips GC536/35 [Gama ClearTouch]

COD: GC536/35
Stoc furnizor

Reîmprospătează-ţi hainele delicate cu abur - Noul aparat de călcat vertical cu abur pentru haine ClearTouch de la Philips este conceput pentru îndepărtarea sigură şi uşoară a cutelor de pe hainele delicate şi dificil de călcat. Designul său unic, caracteristicile inteligente şi aburul puternic fac reîmprospătarea hainelor tale sigură şi uşoară.

Citeste descrierea completa
848,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Abur ultraputernic. Prin duze se transferă abur puternic, ce îţi permite să îndepărtezi cutele din numai câteva mişcări.

3 niveluri de abur. Setează nivelul de abur dorit pentru rezultate optime în funcţie de haine.

Placă cu abur XL din oţel inoxidabil pentru rezultate rapide. Capul aparatului de călcat vertical este prevăzut cu o placă XL din oţel inoxidabil care asigură rezultate rapide.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea. Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

Detaşabil, rezervor apă transparent cu orificiu igienic pt apă. Rezervor de apă detaşabil de 1,2 l cu orificiu de alimentare cu apă pentru un plus de igienă.

Agăţătoare cu funcţie agăţare şi blocare pentru stabilitate în timpul călcării cu abur. Funcţia unică de agăţare şi blocare blochează agăţătoarea şi asigură stabilitate pentru un călcat comod. Agăţătoarea detaşabilă este prevăzută cu canale pentru agăţarea fustelor şi a pantalonilor.

Funcţie de detartrare cu clătire rapidă. Prelungeşte durata de viaţă a aparatului tău folosind periodic funcţia de detartrare cu clătire rapidă.

Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii*. Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*.

Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale.

Mănuşă pentru mai multă protecţie în timpul călcării cu abur. Pachetul include o mănuşă care îţi protejează mâna în timpul călcării.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 8 minute.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului