produse

Aparat de călcat vertical cu abur Philips ClearTouch GC536/35, Putere 1800W, Continuu 40g/min, Reglaj 3 trepte, Rezervor det. 1.2L, C 1.6m, Mânușă, Dispozitiv pentru creare pliuri

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC536/35

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Abur ultraputernic. Prin duze se transferă abur puternic, ce îţi permite să îndepărtezi cutele din numai câteva mişcări.

3 niveluri de abur. Setează nivelul de abur dorit pentru rezultate optime în funcţie de haine.

Placă cu abur XL din oţel inoxidabil pentru rezultate rapide. Capul aparatului de călcat vertical este prevăzut cu o placă XL din oţel inoxidabil care asigură rezultate rapide.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea. Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

Detaşabil, rezervor apă transparent cu orificiu igienic pt apă. Rezervor de apă detaşabil de 1,2 l cu orificiu de alimentare cu apă pentru un plus de igienă.

Agăţătoare cu funcţie agăţare şi blocare pentru stabilitate în timpul călcării cu abur. Funcţia unică de agăţare şi blocare blochează agăţătoarea şi asigură stabilitate pentru un călcat comod. Agăţătoarea detaşabilă este prevăzută cu canale pentru agăţarea fustelor şi a pantalonilor.

Funcţie de detartrare cu clătire rapidă. Prelungeşte durata de viaţă a aparatului tău folosind periodic funcţia de detartrare cu clătire rapidă.

Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii*. Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*.

Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale.

Mănuşă pentru mai multă protecţie în timpul călcării cu abur. Pachetul include o mănuşă care îţi protejează mâna în timpul călcării.

* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 8 minute.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.