produse

Aparat de călcat 3în1 TEFAL IXEO QT1020E0, 1600W, 5bar, Continuu 25g/min, Jet 60g, Gata 45s, Suport vertical 3 poziții, Rezervor detașabil 1l, Control mâner, Turbo Steam, Roți transport, Black Copper

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: QT1020E0
EAN: 3121042810215
Lansat în: Q4 2018
Date brute
G: 15,25kg
L: 49,30cm
l: 44,50cm
Î:48,00cm

Documente oficiale

Descriere

Aparatul de călcat multifuncțional Tefal IXEO : Îngrijire profesională a țesăturilor. Descoperă aparatul de călcat multifuncțional TEFAL IXEO  pentru o îngrijire profesională a țesăturilor. Înalta eficiență a aburului și suportul vertical cu 3 poziții oferă sesiuni de călcat confortabile fără efort. Obține o înlăturare eficientă a cutelor datorită puterii de 1600 W și a tehnologie Turbo Steam cu o pompă de presiune de 5 bari. Aparatul oferă o încălzire rapidă în doar 45 de secunde ideală pentru finisări rapide și un sistem Smart Protect ce presupune o temperatură perfectă pentru toate tipurile de țesături. Ixeo oferă o suprafață de călcat ușor de utilizat pentru sesiuni de călcat fără efort și un design cu greutate redusă cu până la jumătate față de un aparat de călcat cu abur clasic. Caracteristicile inteligente alcătuiesc pachetul ideal pentru sesiuni de călcat eficiente, fără a fi nevoie de o masă de călcat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.