produse

Fier de călcat cu abur TEFAL Virtuo FV1711E0

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FV1711E0
EAN: 3121040065822
Date brute
G: 1,32kg
L: 29,50cm
l: 16,00cm
Î:13,00cm

Descriere

Consum de energie redus și eficiență fără a face vreun compromis privind rezultatele!

Descoperă Virtuo, fierul de călcat cu abur ce-ți oferă sesiuni rapide de călcat, ușurință în folosire și rezultate pe care te poți baza.

Acest fier de călcat ușor de folosit are o putere de 1800 W pentru rezultate rapide, abur variabil de 24 g/min pentru sesiuni de călcat eficiente și un jet de abur puternic de 80 g pentru a netezi chiar și cele mai încăpățânate cute.

Performanța se combină perfect cu ușurința în folosire și comoditatea datorită designului compact, a tălpii antiaderente și a declanșatorului de abur ergonomic creat special pentru a face sesiunile de călcat mai ușoare și mai confortabile.

Datorită protecției antipicurare ce previne apariția petelor pe țesătură, rezultatelor rapide și performanțelor de încredere, fierul de călcat Virtuo este alegerea perfectă pentru sesiuni de călcat rapide și confortabile.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.