produse

Fier de călcat cu abur BRAUN TexStyle 9 SI9187EWH - 0127404100, 2800W, Continuu 50g/min, Jet 230g/min, Rezervor 300ml, FreeGlide 3D ElxoalPlus, Anti-picurare, Mod icare, Auto-curățare,1.5kg, Cablu 2.5m, Gri

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SI9187EWH
EAN: 8021098270504

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de călcare.
Noul TexStyle 9 este cel mai rapid fier de călcat cu aburi de la Braun și primul fier de călcat cu aburi a cărui talpă este prevăzută cu prima tehnologie FreeGlide 3D din lume. TexStyle 9 este prevăzut cu modul iCare inteligent. Protejează hainele utilizând o temperatură sigură pentru toate tipurile de țesături, oferind o protecție inteligentă a materialelor textile.


BRAUN_SI9187EWH_1.jpg
TexStyle 9 - putere maxima pentru performanta suprema cu cel mai rapid fier de calcat de la Braun.
Conceput pentru calcarea perfecta a hainelor, TexStyle 9 raspunde tuturor nevoilor tale: este cel mai rapid fier de calcat de la Braun ce imbina armonios performanta cu designul elegant si calitatea cu tehnologiile de ultima generatie. Sistemul inteligent de protectie a hainelor iCare garanteaza o temperatura sigura pentru orice tip de tesatura. Matase, casmir, lana, poliester, jeans, bumbac – indiferent de material, nu trebuie sa le sortezi inainte. Indiferent de durata sesiunii de calcat, TexStyle 9 este pregatit sa treaca de la un tip de tesatura la altul fara sa piarda timp cu incalzirea sau racirea folosind o temperatura sigura oricand. Cea mai buna talpa de la Braun: imbina tehnologia FreeGlide 3D cu invelisul unic EloxalPlus. FreeGlide 3D este prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚ ce ofera o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Inspirata din designul placilor de snowboard, talpa fierului de calcat are o forma unica, cu o curbura ascendenta si marginile rotunjite. Astfel, nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. Faciliteaza accesul in zonele dificile si, cel mai important, aluneca usor chiar si inapoi. Bucura-te de calcarea perfecta a hainelor in timp record: invelisului unic EloxalPlus asigura cel mai inalt nivel de durabilitate si o capacitate extraordinara de alunecare. Astfel, netezeste hainele mai eficient iar tu depui mai putin efort. Hainele sunt protejate astfel incat chiar si cele mai delicate tesaturi raman la fel de frumoase ca in prima zi. Invelisul EloxalPlus asigura un nivel extraordinar de rezistenta fiind de 2 ori mai puternic decat otelul inoxidabil. Rezistenta la zgarieturi si oxidare permite o durata de viata indelungata a produsului.


BRAUN_SI9187EWH_4.jpg
Modul iCare inteligent. O temperatură sigură pentru toate tipurile de materiale.
Cel mai bun prieten al garderobei dvs.: indiferent de durata călcării, de nevoile dvs. de călcare sau de îmbrăcăminte, cu tehnologia iCare, experiența de călcat este mai rapidă și mai ușoară. Folosind tehnologia digitală iCare avansată, fie în modul ECO, fie în modul obișnuit, SI9188BK poate selecta automat temperatura perfectă pentru toate articolele de îmbracaminte, chiar și pentru țesături delicate, pentru a vă proteja îmbracămintea.


BRAUN_SI9187EWH_7.jpg
Modul Turbo.
Aburul turbo mărește producția continuă a aburului pentru a trece mai rapid și mai profund prin țesătură.

Abur variabil.
Reglați puterea variabilă a aburului, pentru a obține cantitatea ideală de abur și haine perfect călcate.


BRAUN_SI9281BK_5.jpg
Vârf de precizie.
Zona de precizie de formă triunghiulară, din vârful fierului de călcat, permite îndepărtarea ușoară a celor mai dificile cute din zonele greu accesibile, precum gulerul și cusăturile.


BRAUN_SI9187EWH_5.jpg
Prima tehnologie FreeGlide 3D din lume. Economisiți timp și scăpați de probleme.
Inspirată de designul snowboardului, tehnologia noastră unică FreeGlide 3D, curbată în sus, garantează o alunecare de 360°. Alunecă înapoi peste orice obstacole, cum ar fi nasturii, buzunarele și fermoarele. Deoarece nu este nevoie să ajustați constant materialul pentru a evita producerea de noi cute, economisiți timp și efort. Călcatul nu a fost niciodată mai simplu, mai rapid sau mai eficient.


BRAUN_SI9281BK_7.jpg
Cea mai bună talpă cu alunecare de la Braun: talpa unică EloxalPlus.
Oferă o capacitate extraordinară de alunecare, pentru a accelera procesul de călcare. Pe lângă durabilitatea excepțională pentru performanță de durată, EloxalPlus ajută la menținerea rezistenței tălpii atât împotriva oxidării, cât și a zgârieturilor, întrucât este un material de două ori mai rezistent decât oțelul inoxidabil.


BRAUN_SI9187EWH_3.jpg
Oferă siguranță și economisește energie.
Funcția de oprire automată oprește automat fierul de călcat cu aburi după 8 minute în care dispozitivul rămâne în poziție verticală sau după un minut în care acesta rămâne în orizontală. Indiferent dacă luați o pauză sau plecați în grabă.



BRAUN_SI9187EWH_6.jpg
Folosiți fierul de călcat ca un aparat de călcat vertical.
Braun Texstyle 9 funcționează cu orată a aburului de 50 g/min în modul Turbo. Emisiile sale de abur pot fi mărite la maximum 230 g/min pentru îndepărtarea a cutelor din perdele și din îmbrăcămintea atârnată pe umeraș.


BRAUN_SI9187EWH_2.jpg
Performanțe excelente.
Elimină cu ușurință cutele persistente mulțumită combinației excelente dintre cei 2800 W și emisia de vapori, care asigură un rezultat final impresionant și foarte puternic.


Reumplere ușoară, 330ml.
Beneficiați de o reumplere mai rapidă și mai comodă, grație unei deschideri mai mari a rezervorului de apă. De asemenea, capacul a fost proiectat pentru a fi mai ergonomic și mai ușor de închis și de deschis.
 


Antipicurare.
Sistemul antipicurare îmbunătățit vă oferă certitudinea că nu vor exista scurgeri de apă prin talpă, chiar și când călcați la temperaturi scăzute. 

 

BRAUN_SI9281BK_11.jpg
Autocurățare.
Asigură o performanță îndelungată a aburului. Sistem ușor de utilizat și confortabil, pentru curățarea particulelor de calcar de pe talpă.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.