produse

Fier de călcat Philips Azur Elite GC5034/20, 2500~3000W, Continuu 65g/min, Jet 260g, Rezervor 350ml, Cablu 2.5m, Talpă SteamGlide Plus, OptimalTEMP, Pompă Turbo, Oprire automată, Mod DynamiQ, Quick Calc Release

COD: GC5034/20
Întreabă

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
669,99 Lei -21%
mai ieftin cu 140,00 Lei
529,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips GC5034/20 (lb. română pag. 67)13 august 202116,01MB
Informații importante Philips GC5034/20 (lb. română pag. 1)01 iulie 2021481,45KB
Declarație conformitate Philips GC5034/20 (lb. română pag. 15)01 iulie 2021954,67KB

Accesorii

59,99 Lei
46,99 Lei
39,99 Lei

Descriere

Tehnologie OptimalTEMP: garantat fără arsuri, fără reglaje. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi călca în siguranţă orice, de la blugi la mătase, de la lenjerie de pat la caşmir, în orice ordine, fără a aştepta reglarea temperaturii sau a sorta hainele în prealabil. Fiarele de călcat Philips cu tehnologie OptimalTEMP îţi permit să calci haine mai uşor şi mai rapid şi au fost testate de experţi independenţi în domeniul textilelor.

Moduri de abur convenabile: DynamiQ, MAX. ECO şi OPRIT. Alege din mai multe moduri de abur. Modul DynamiQ furnizează automat cantitatea perfectă de abur atunci când ai nevoie, modul Max. netezeşte rapid cutele persistente cu abur continuu puternic, modul ECO cu abur minim constant economiseşte până la 20 % din energie, iar modul OPRIT îţi permite să opreşti aburul.

Mod DynamiQ: eliberare inteligentă a aburului pentru rezultate perfecte. DynamiQ, cel mai avansat senzor de mişcare folosit la fiarele de călcat cu abur, ştie exact cum se mişcă fierul şi când nu este în uz. Modul de abur DynamiQ eliberează automat cantitatea perfectă de abur atunci când ai nevoie, pentru haine călcate mai rapid. Aburul este eliberat automat când fierul de călcat se mişcă şi se opreşte când laşi fierul deoparte, pentru confort maxim şi călcat fără efort.

3000 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Cu pompa de abur Turbo, în ţesătură pătrunde cu până la 50% mai mult abur*. Pompa noastră de abur Turbo integrată produce abur continuu cu până la 50 % mai puternic, pentru cute care dispar şi mai rapid.

Talpă SteamGlide Plus pentru alunecare optimă. Talpa exclusivă SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan şi înveliş cu 6 straturi – furnizează performanţe optime de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Debit de abur de până la 65 g/min pentru îndepărtarea mai rapidă a cutelor. Graţie debitului de abur puternic şi constant, în ţesătură pătrunde cu până la 50% mai mult abur pentru netezirea mai rapidă a cutelor.

Jetul de abur de până la 260 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

Detartrare Quick Calc Release în 15 s pentru performanţe de durată ale aburului. Generarea îmbunătăţită a aburului asigură sfărâmarea uşoară a calcarului şi colectarea unei cantităţi până la de 5 ori mai mari* în recipientul de calcar. Cu Quick Calc Release, recipientul poate fi detaşat uşor şi golit în mai puţin de 15 secunde pentru performanţă de durată în fiecare zi.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Pe talpă, acesta se va opri automat după 2 minute. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

* - Pe toate materialele care pot fi călcate.
* - Comparativ cu GC4910.

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Fier de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):3000
Gamă:Azur Elite
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2017
Altele (generale):Senzor DynamiQ (abur inteligent)
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Suport stabil:Da (extrem)
Sistem antipicurare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Tehnologie anti-calcar:Quick Calc Release
Indicator anti-calcar:Da (luminos)
Altele (anti-calcar):După 1 - 3 luni de utilizare, ledul de notificare pentru detartrare începe să lumineze intermitent pentru a-ţi aminti să foloseşti funcţia de detartrare rapidă. Această operaţie îndepărtează particulele de calcar colectate din fier şi îi prelungeşte durata de viaţă. Atunci când ledul de notificare pentru detartrare luminează intermitent, fierul de călcat nu se încălzeşte. Sfat: funcţia de detartrare rapidă poate fi folosită în orice moment, chiar dacă ledul de notificare nu s-a activat încă. Dacă locuieşti într-o zonă cu apă dură, foloseşte funcţia mai des.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):65
Jet de abur (g):260
Legendă:Între 50g/min și 120g/min = Debit ridicat. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta mult mai ușor cutele. Alegeți un model din acest interval dacă în mod regulat călcați materiale mai tari, precum blugi.
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Reglare manuală a aburului:Da (4 trepte: DynamiQ, MAX, ECO, Oprit)
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:SteamGlide Plus
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:104
Rezervor
Capacitate rezervor (l):0.35
Orificiu alimentare:XL
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Recomandat pentru
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Blugi:Da
Lână:Da (Certificare Gold - aprobat de The Woolmark Company Pty Ltd pentru călcarea produselor din lână 100 %, cu condiţia ca articolele să fie călcate conform instrucţiunilor de pe eticheta articolului şi celor emise de producătorul acestui fier de călcat)
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Mod ECO:Da (20%)
Lungime cablu alimentare (cm):250
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 13.5 cm
Înălțime: 17.5 cm
Lungime: 33.3 cm
Greutatea fierului (kg):1.76
Greutate totală brută (kg):2.2
Culoarea predominantă:Albastru
Culoarea secundară (accent):Negru
Ambalaj:100% reciclabil

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)