produse

Fier de călcat BRAUN TexStyle 9 SI9682DB - 0127409002, 3200W, Continuu 60g/min, Jet 260g/min, Rezervor 330ml, Talpă curbată, EloxalPlus, FreeGlide 3D, Tehnologie iCare, Cablu 2,5m, 1.7kg, Dark Blue

Întreabă

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
619,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SI9682DB
EAN: 8021098002938

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de călcare.
Noul TexStyle 9 este cel mai rapid fier de călcat cu aburi de la Braun și primul fier de călcat cu aburi a cărui talpă este prevăzută cu prima tehnologie FreeGlide 3D din lume. TexStyle 9 este prevăzut cu modul iCare inteligent. Protejează hainele utilizând o temperatură sigură pentru toate tipurile de țesături, oferind o protecție inteligentă a materialelor textile.


BRAUN_SI9682DB_1.jpg
TexStyle 9 - putere maxima pentru performanta suprema cu cel mai rapid fier de calcat de la Braun.
TexStyle 9 este cel mai puternic fier de călcat cu aburi de la Braun, care are o putere de 3200 W și este prevăzut cu prima tehnologie FreeGlide 3D din lume. În plus, este prevăzut cu noul sistem ActiCIean. Colectorul de calcar are un design unic ce face ca îndepărtarea depunerilor să fie mai puțin dificilă și cu 100% mai eficientă*, prelungind durata de viață a fierului de călcat cu aburi. TexStyle 9 prezintă, de asemenea, tehnologia iCare care protejează hainele utilizând o temperatură potrivită pentru fiecare tip de țesătură, oferind o protecție inteligentă materialelor textile.
* vs. Braun SI9281BK


BRAUN_SI9682DB_6.jpg
Tehnologia iCare. Protejează hainele utilizând o temperatură potrivită pentru fiecare tip de țesătură, oferind o protecție inteligentă materialelor textile.
Cel mai bun prieten al garderobei dvs.: indiferent de durata călcării, de nevoile dvs. de călcare sau de îmbrăcăminte, cu tehnologia iCare, experiența de călcat este mai rapidă și mai ușoară. Modul Smart iCare protejează hainele, datorită temperaturii potrivite pentru diferite țesături.


BRAUN_SI9281BK_4.jpg
Modul Turbo.
Aburul turbo mărește producția continuă a aburului pentru a trece mai rapid și mai profund prin țesătură.


BRAUN_SI9281BK_5.jpg
Vârf de precizie.
Zona de precizie de formă triunghiulară, din vârful fierului de călcat, permite îndepărtarea ușoară a celor mai dificile cute din zonele greu accesibile, precum gulerul și cusăturile.


BRAUN_SI9682DB_9.jpg
Prima tehnologie FreeGlide 3D din lume. Economisiți timp și scăpați de probleme.
Inspirată de designul snowboardului, tehnologia noastră unică FreeGlide 3D, curbată în sus, garantează o alunecare de 360°. Alunecă înapoi peste orice obstacole, cum ar fi nasturii, buzunarele și fermoarele. Deoarece nu este nevoie să ajustați constant materialul pentru a evita producerea de noi cute, economisiți timp și efort. Călcatul nu a fost niciodată mai simplu, mai rapid sau mai eficient.


BRAUN_SI9281BK_7.jpg
Cea mai bună talpă cu alunecare de la Braun: talpa unică EloxalPlus.
Oferă o capacitate extraordinară de alunecare, pentru a accelera procesul de călcare. Pe lângă durabilitatea excepțională pentru performanță de durată, EloxalPlus ajută la menținerea rezistenței tălpii atât împotriva oxidării, cât și a zgârieturilor, întrucât este un material de două ori mai rezistent decât oțelul inoxidabil.


BRAUN_SI9682DB_7.jpg
Putere superioară pentru cea mai bună performanță.
Cu 60 % mai puternic*. Experimentează până la 3200 W de putere maximă, care, împreună cu o rată excelentă a aburului continuu și un jet puternic de abur, asigură îndepărtarea rapidă și ușoară a cutelor persistente.
*Comparativ cu Braun SI1009OR


BRAUN_SI9682DB_5.jpg
Sistem ActiClean.

Cea mai rapidă tehnologie de îndepărtare a depunerilor de calcar de la Braun, asigură un proces de curățare cu 100% mai eficient* și mai puțin dificil, prelungind durata de viață a fierului de călcat cu aburi.
*comparativ cu Braun SI9281BK


BRAUN_SI9682DB_2.jpg
Călcare verticală cu abur.
Retușuri rapide și ușoare, fără a fi necesară o masă de călcat. Jetul de abur vertical asigură împrospătarea rapidă a hainelor și perdelelor ușor cutate.


Reumplere ușoară, 330ml.
Rezervorul de 330 ml asigura permite o reumplere mai rapidă și mai comodă, grație unei deschideri mari a rezervorului de apă.


Antipicurare.
Sistemul antipicurare previne scurgererea apei prin talpa si aparitia petelor de apa.

BRAUN_SI9682DB_8.jpg
Avertizare pentru decalcifiere.
Pentru o performanță îndelungată a aburului, fierul de călcat anunță automat când este timpul pentru decalcifiere.


Economisire de energie.
Economisește până la 70% din energie atunci când este utilizat în modul Eco, în comparație cu modul Turbo.
 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.