produse

Boxă portabilă Dreamwave Survivor army green, redresor auto, lanternă

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
999,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: Survivor army green
Date brute
G: 4,30kg

Descriere

O boxă potrivită pentru petrecerea ta în aer liber şi pentru situaţiile neprevazute! Are un mâner practic care te va ajută să o transporţi peste tot şi o construcţie foarte robustă din materiale de cea mai bună calitate. Survivor te poate scoate din încurcătură sau îţi poate însenina ziua. În ambele cazuri, tu esti cel câstigat.

Sunet remarcabil chiar si in aer liber. Această boxa o poti utiliza în aer liber garantand succesul petrecerii datorită calităţii deosebite a sunetului, a puterii remarcabile dar şi a autonomiei extinse. Prietenii tăi vor dansa până în zori iar melodiile voastre preferate se vor face auzite peste tot.

Protecţia împotriva intemperiilor. În cazul în care vine ploaia nu este nevoie să fii îngrijorat deoarece protecţia împotriva intemperiilor se va dovedi utilă, Survivor va fi sufletul petrecerii şi data viitoare.

Redresor auto. În cazul în care bateria maşinii, ATV-ului sau motocicletei se descarcă, Survivor include un dispozitiv redresor pentru pornire de urgenta de 12 V, 400 A, suficient pentru a porni chiar şi motoare de capacitate mare, cabluri aferente şi cleşti pentru conectare la bornele bateriei.

Lanternă. Nici dacă se face noapte nu este nevoie să te îngrijorezi, lanterna LED foarte puternică îţi va lumina calea.

Puterea maxima este de 30 W, 72 dbA iar bateria de 12000 mAh rezistă până la 18 ore la 70 % din volum.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.