produse

Boxă portabilă Dreamwave Harmony portocaliu

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: Harmony orange

Descriere

În cazul acestei boxe wireless, ne-am concentrat atât pe forma exterioară cât şi pe tehnologia sunetului pentru ca experienţa să fie una completă. Ne-am dorit să iubeşti să asculţi muzica la această boxă deosebită dar şi să îţi facă plăcere să o atingi, să te lauzi prietenilor, rudelor sau colegilor cu această piesă de colecţie în care am investit tehnologie de ultimă generaţie dar şi mult suflet. Harmony are o personalitate puternică dar echilibrată, foloseşte-o pentru a asculta muzică de bună calitate şi vei intra in rezonanţă cu tot ce este frumos şi bun în această lume.

Puterea maximă este de 16W iar volumul maxim de 75 dbA. Bateria puternică de 4500 mAh, rezistă 6 h la volum maxim, 13 ore la 2/3 din volum, 18 ore la 1/2 volum.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.