Aspirator vertical reîncărcabil fără fir 3-in-1 Philips FC6404/01 [Gama PowerPro Aqua]

COD: FC6404/01
Stoc epuizat

PowerPro Aqua fără fir (Li-ion) este un instrument puternic 3 în 1 pentru a face faţă murdăriei zilnice. Un aspirator fără sac pentru toate pardoselile, un aspirator portabil pentru suprafeţe precum canapeaua, scaunele sau colţurile şi un mop pentru a curăţa murdăria umedă.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Accesorii

79,99 Lei
129,99 Lei
204,99 Lei
53,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologie PowerCyclone pentru performanţă ridicată de aspirare. Tehnologia PowerCyclone asigură rezultate superioare de aspirare într-o singură mişcare. Aerul intră rapid în PowerCyclone şi este accelerat prin trecerea curbată de aer, pentru a separa în mod eficient praful de aer.

Sistem inovator de ştergere cu umiditate optimă pentru toate suprafeţele dure. Acest sistem unic de ştergere controlează eliberarea apei pentru a menţine un nivel de umiditate optim pentru toate suprafeţele dure în timpul curăţeniei.

Cap de aspirare turbo TriActive, pentru cea mai bună performanţă de curăţare pe covoare. Capul de aspirare turbo TriActive asigură cea mai bună performanţă de curăţare pe suprafeţe dure şi covoare. Peria motorizată şi fluxul de aer optimizat colectează toate impurităţile şi scamele într-o singură mişcare.

Tehnologia filtrului cu 3 straturi captează microparticulele. Filtrul lavabil cu 3 straturi poate capta peste 90 % dintre alergeni, cum ar fi polenul, părul de animale şi praful, pentru un aer curat.

Peria motorizată a capului de curăţare elimină complet părul de animale. Datorită capului de curăţare turbo TriActive cu o perie motorizată, poţi acum elimina părul de animale de pe canapele, pernuţe şi ale materiale. Ideal pentru deţinătorii de animale de companie.

Curăţare fără fir, libertatea de a curăţa oriunde. Fără cablu, ai libertatea de a curăţa oriunde doreşti, pe orice tip de suprafaţă.

Fără sac: compartiment de praf cu golire dintr-o singură operaţie. Cu noul aspirator fără sac PowerPro Aqua este uşor de golit compartimentul de praf, fără a intra în contact cu mizeria.

Baterie puternică litiu ion de 18V, pentru utilizare sporită. Curăţare fără fir cu bateria puternică litiu ion de 18 V pentru o durată de 40 minute. Cablul nu mai reprezintă un obstacol şi poţi curăţa cu uşurinţă mai multe camere, fără complicaţii.

Adecvat pentru utilizare pe toate tipurile de suprafeţe. Aspiră toate suprafeţele dure şi covoarele. Fixează rezervorul de apă pentru a şterge toate tipurile de suprafeţe dure.

Sistem de ştergere cu ataşare/detaşare instantă prin click, pentru curăţare umedă. Cu magneţi pe rezervorul de apă, sistemul de ştergere se ataşează şi se detaşează cu uşurinţă prin clic la duza de aspirare.

Dispozitiv portabil pentru aspirarea mobilierului şi a colţurilor greu accesibile. Manevrabilitate ridicată şi greutate redusă pentru utilizare uşoară Manevrabilitatea ridicată şi greutatea redusă sunt asigurate cu noul aspirator PowerPro Aqua, pentru utilizare uşoară.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Nenciu Andrei Ionuț

04/11/19

Cumparator verificat

Mi-a fost acordată toată asistența posibilă din momentul în care m-am hotărât să dau comanda până a ajuns produsul. Oamenii sunt la început, dar își fac treaba mai bn decât companii precum e**G, ș.a. O să mai comand cu drag de la ei.

28