Aspirator vertical multifuncțional Rowenta X-Force Flex 8.60 AQua RH9690WO, Fără fir, 3-in-1, 185W, Tub flexibil

COD: RH9690WO
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.459,99 Lei -33%
mai ieftin cu 484,99 Lei
975,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Rowenta România

Descriere

Obține rezultate fără efort pe orice tip de suprafață.

Bucură-te de o experiență de curățat perfectă datorită inovațiilor High Tech: capul de aspirare Aqua pentru a aspira și curăța în același timp, tubul flexibil Flex, iluminarea LED de la nivelul capului de aspirare și multe altele.

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua oferă o performanță excelentă de aspirare datorită motorului inovativ ce beneficiază de o putere de aspirare de până la 185 Watts și a bateriei puternice de 22 V ce garantează o autonomie de până la 35 de minute, atunci când este utilizat aspiratorul de mână în modul Standard.

Declanșatorul pentru Funcția Boost este la îndemână, această funcție oferă un plus de putere pentru atunci când ai nevoie.

Tubul flexibil Flex îți va oferi posibilitatea de a aspira cu până la de 4x mai mult sub mobilier fără ca măcar să te apleci, iar capul de aspirare inclus Aqua îți va permite să aspiri și să cureți în același timp, economisind astfel timp.

Poziția Stop & Go. Capul de aspirare și tubul sunt separate față de aspirator astfel că vei putea aspira orice suprafață dorești, nu numai podele.

Filtrare de 90 %. Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 oferă un nivel ridicat de filtrare de până la 99% datorită filtrului sau Allergie. Acesta captează toate particulele, chiar și cele mai mici, aerul reemis fiind perfect curat.

Ușor de întreținut. Aspiratorul beneficiază de un recipent de colectare a prafului cu o capacitate de 0,55 l. Acesta este detașabil și poate fi spălat cu ușurință fără a fi nevoie să desfaci tubul.

Caracteristici tehnice:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului