produse

Aspirator vertical multifuncțional ROWENTA X-Force Flex 8.60 AQua RH9690WO

20% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 2 Mai - Marți 7 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.809,99 Lei
Diferență: 560,00 Lei
1.249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: RH9690WO
EAN: 3221616000988
Date brute
G: 6,00kg
L: 75,50cm
l: 14,00cm
Î:48,50cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

Obține rezultate fără efort pe orice tip de suprafață.

Bucură-te de o experiență de curățat perfectă datorită inovațiilor High Tech: capul de aspirare Aqua pentru a aspira și curăța în același timp, tubul flexibil Flex, iluminarea LED de la nivelul capului de aspirare și multe altele.

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua oferă o performanță excelentă de aspirare datorită motorului inovativ ce beneficiază de o putere de aspirare de până la 185 Watts și a bateriei puternice de 22 V ce garantează o autonomie de până la 35 de minute, atunci când este utilizat aspiratorul de mână în modul Standard.

Declanșatorul pentru Funcția Boost este la îndemână, această funcție oferă un plus de putere pentru atunci când ai nevoie.

Tubul flexibil Flex îți va oferi posibilitatea de a aspira cu până la de 4x mai mult sub mobilier fără ca măcar să te apleci, iar capul de aspirare inclus Aqua îți va permite să aspiri și să cureți în același timp, economisind astfel timp.

Poziția Stop & Go. Capul de aspirare și tubul sunt separate față de aspirator astfel că vei putea aspira orice suprafață dorești, nu numai podele.

Filtrare de 90 %. Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 8.60 oferă un nivel ridicat de filtrare de până la 99% datorită filtrului sau Allergie. Acesta captează toate particulele, chiar și cele mai mici, aerul reemis fiind perfect curat.

Ușor de întreținut. Aspiratorul beneficiază de un recipent de colectare a prafului cu o capacitate de 0,55 l. Acesta este detașabil și poate fi spălat cu ușurință fără a fi nevoie să desfaci tubul.

Caracteristici tehnice:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.