produse

Aspirator vertical fără fir Rowenta RH9878WO X-Force Flex 11.60 Animal Care

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: RH9878WO
EAN: 3221616000728
Date brute
G: 7,19kg
L: 57,30cm
l: 42,50cm
Î:17,40cm

Descriere

Pur și simplu cea mai bună experiență de curățare, aspiratorul vertical Rowenta XForce Flex 11.60 combină performanța ridicată cu o manevrabilitate excepțională.
•Performanțele sale de aspirare sunt optime datorită celor mai recente tehnologii rowenta: motorul digitalforce cu o putere de aspirare de până la 130 de wați, bateria puternică de 25,2 V pentru o durată de curățare de până la 45 de minute**.
•O nouă experiență de curățare datorită combinăției unice de caracteristici avansate: tubul Flex, ecranul de control digital, poziția Stop&Go, capul de aspirare cu lumini LED și multe altele.
•Toată tehnologia la îndemâna dumneavoastră pentru o curățare rapidă și eficientă!

Caracteristici esențiale:
Motor Digital Force pentru curățare puternică și rapidă.
desc%C4%83rcare%2821%29.jpg
Curățați-vă bine podelele cu motorul său inovator DigitalForce: flux de aspirăție optimizat datorită lamelor aerodinamice care își reglează automat viteză, această tehnologie oferă o putere maximă de aspirare de 130 de wați.

Durată de viață mai lungă a bateriei cu bateria detașabilă încorporată.
desc%C4%83rcare%20%281%29%285%29.jpg
Perfect pentru a vă aspiră casă fără a fi nevoie să o reîncărcați, măriți timpul de funcționare al dispozitivului și bucurați-vă de aspirăție timp de 1h30 cu o baterie suplimentară (comercializată separat).


Reglați-i puterea și controlați-i autonomia într-o clipă.
desc%C4%83rcare%20%282%29%285%29.jpg
Această opțiune vă permite să vă optimizați sesiunile de curățare, dispozitivul dvs. este echipat cu 3 moduri avansate pentru a satisface toate nevoile dvs.
-Poziția „ECO” vă permite să vă desfășurați ședințele zilnice de curățare, lungi sau scurte, pe toate suprafețele cu cea mai mare autonomie.
-Poziția „MAX” oferă performanțe superioare pentru a depăși praful încorporat în covoarele/covoarele dumneavoastră.
- Funcția „BOOST” eliberează o putere de aspirăție extremă pentru curățarea celor mai complexe părți ale interiorului tău, cum ar fi cantități mari de praf acumulate în caneluri și de-a lungul pereților.

Flex: curățați de până la 4 ori mai mult sub mobilierul joasă.
desc%C4%83rcare%20%283%29%283%29.jpg
Puterea să de aspirare combinată cu manevrabilitate vă permite să urmăriți praful în cele mai mici colțuri ale casei dvs. Aspirați de până la 4 ori mai mult sub mobilierul joasă***, fără efort, datorită performanței sale de neegalat, în plus, capul său unic de aspirăție este echipat cu iluminare LED, aspirarea celor mai întunecate locuri devine o joacă de copii!

Poziția Stop&Go.
desc%C4%83rcare%20%284%29%282%29.jpg
Datorită poziției Stop&Go, nu mai trebuie să-ți pui tubul pe pământ atunci când aspiră mobilă cu aspiratorul: se ridică de la sine.

Puterea la îndemână.
desc%C4%83rcare%20%285%29%282%29.jpg
Datorită declanșatorului „Boost” patentat de la Rowenta, bucurați-vă acum de o putere de neegalat la îndemână: pentru accidente de zi cu zi sau pentru o anumită nevoie, apăsăți pe declanșator și bucurați-vă de putere maximă în timpul liber, economisiți bateria, dar nu și energie.

Putere de aspirare pe toate etajele.
desc%C4%83rcare%20%286%29%282%29.jpg
De la podele dure până la covoare și covoare până la suprafețe mai mari, bucurați-vă de o curățare minuțioasă datorită capului său unic Deep Power Led Vision cu iluminare LED care aspiră cele mai mari deșeuri, cum ar fi cerealele sau arahide. Capul său rotativ cu 180°, cu un design inovator, vă permite să accesați cu ușurință fiecare colț și colț.

Filtrare optimă.
desc%C4%83rcare%20%287%29%282%29.jpg

Igienă și filtrare extremă datorită unui design ingenios care include un filtru de înaltă performanță în partea din spate a motorului, asigurând o filtrare de 99,9%, captează toate particulele, chiar și cele mai fine și eliberează aer foarte pur.
Ușor de întretinut.
desc%C4%83rcare%20%288%29.jpg
Nu mai pierdeți timpul golind coșul de gunoi datorită formatului Rowenta de 0,9 L XL, conceput pentru suprafețe mari. Deși curățarea este necesară, recipientul pentru praf este ușor de accesat și se golește într-o clipă, fără a fi nevoie să scoateți tubul, ciclonul, filtrul și recipientul de praf sunt lavabile cu apă, pentru a menține aparatul impecabil curat.

Trusa pentru animale și accesorii practice.
desc%C4%83rcare%20%289%29.jpg
Este echipat cu 2 perii multifuncționale integrate care sunt mereu la îndemână, o mini perie electrică cu LED-uri pentru a aspiră covoare/covoare, canapele, scaune auto și păr de animale, o duză pentru crăpături pentru îndepărtarea prafului în zonele înguste, o tapițerie mare plată duza pentru curățarea suprafețelor plane și tapițerie, o baza de încărcare și în final un filtru suplimentar.

Specificații:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.