Aspirator vertical Philips SpeedPro FC6722/01, 18V, 2-in-1, autonomie 30 min, filtru lavabil, negru

COD: FC6722/01
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.299,99 Lei -22%
mai ieftin cu 280,00 Lei
1.019,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Adună până la 98 % din praf şi murdărie la fiecare trecere. Capul de aspirare la 180° este proiectat pentru aspirarea puternică şi precisă a până la 98 % din praf şi murdărie la fiecare trecere, pe toate tipurile de pardoseli, chiar şi în locurile greu accesibile.

Unitate portabilă, accesoriu pentru spaţii înguste şi perie integrate. Accesoriile sunt simplu de utilizat cu un singur clic. Cu unitatea portabilă detaşabilă, SpeedPro se comportă ca două dispozitive într-unul singur. Accesoriul cu perie este integrat în tub, pentru a fi întotdeauna la îndemână pentru curăţarea tavanelor şi a rafturilor.

Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteză ridicată a aerului. Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteză ridicată a aerului, pentru a permite o aspirare puternică şi precisă la nivelul capului de aspirare.

PowerCyclone 7 menţine o performanţă puternică mai mult timp. Tehnologia PowerCyclone 7 separă imediat praful din aer, pentru a menţine o performanţă puternică mai mult timp.

Ajunge rapid peste tot, chiar şi sub mobila joasă. SpeedPro este flexibil şi uşor de manevrat. Compartimentul de praf este în partea superioară, ceea ce permite un unghi mai mic. În plus, poate sta complet lipit de podea pentru a ajunge sub mobila joasă.

Filtrul lavabil asigură o viteză ridicată a aerului mai mult timp*. Sistemul de filtrare captează până la 99 % din polen şi sporii de mucegai, readucând aer curat în motor şi asigurând o viteză ridicată a fluxului de aer şi performanţă durabilă.

Caracteristici tehnice:

*Spală filtrul numai manual la fiecare 2 săptămâni, pentru performanţe optime. Stoarce-l până când apa este curată. Lasă-l să se usuce 24 de ore înainte de a-l folosi din nou.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului