produse

Aspirator vertical 3în1 ROWENTA X-Force Flex 11.60 Aqua RH9890WO, Uz Dry, 130 Air Watts (2 trepte și Boost), Acc. Li-Ion 25.2V (uz ECO 45min, reînc. 3h), Praf 0.9l, Cap aspirare Aqua, Tub Flex, Iluminare LED, 3kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: RH9890WO
EAN: 3221616000742
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 8,89kg
L: 57,30cm
l: 17,40cm
Î:43,00cm

Documente oficiale

Descriere

Aspiratorul vertical fără sac Rowenta X-Force Flex 11.60 Aqua reinventează modul de a face curat reunind performanțe ridicate de aspirare cu tehnologii de ultimă oră.

Motorul său digital DigitalForce oferă o putere de aspirație maximă de 130 de wați de aer pentru o curățare eficientă și rapidă. Echipat acum cu o baterie Slide-in detașabilă de până la 45 de minute *, vă puteți extinde și mai mult autonomia.

Controlul puterii este la îndemână datorită afișajului de control și declanșatorului de creștere. Vă monitorizati în direct autonomia și cele 3 moduri de putere ale aparatului, oferind echilibrul perfect pentru a vă optimiza sesiunea de curățare.

Îmbunătățirea curățării locului de joacă cu tehnologie flex. Vă permite să ajungeți de până la 4 ori mai departe sub mobilier fără să vă aplecați vreodată și a inclus capul Aqua, pentru a aspira și spăla dintr-o singură mișcare și în jumătate din timp.

Specificatii tehnice:

*Când este folosit la modul ECO.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Diaconița Sergiu

02 Jul 2021

Aspirator vertical de 5 *

Achizitie verificata

Comunicare excelentă cu vânzătorul, mi-a trimis poze cu ambalajul produsului în momentul expedierii și a fost ambalat excepțional. Sunt foarte mulțumit de produs și de cum a decurs totul. Recomand magazinul și ofer 5* cu plus.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.