produse

Aspirator robot Rowenta Explorer S40 RR7267WH

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: RR7267WH
EAN: 3221614006777
Date brute
G: 5,69kg
L: 49,00cm
l: 13,50cm
Î:42,00cm

Descriere

Curăță-ți locuința și aspiră părul de animal fără să ridici un deget datorită aspiratorului robot Rowenta X-Plorer Serie 40.

Sistemul Aqua Force curăță podeaua în timp ce o și aspiră, obținând astfel rezultate perfecte și vizibile.

Peria de înaltă eficiență Animal Turbo Brush a fost concepută special pentru proprietarii de animale de companie și este confecționată din 2 materiale diferite ce aspiră părul de animal și particulele mari de praf cu ușurință asigurând o întreținere zilnică a locuinței tale.

Sistemul de navigație, Banda magnetică își va permite să limitezi spațiul în care robotul va aspira. Smart Exploration 2.0, îți va acoperi întreaga locuință cu o acuratețe remarcabilă.

În plus, aspiratorul robot este intuitiv și ușor de utilizat: tot ceea ce trebuie să este să te conectezi prin intermediul aplicației și astfel vei putea controla aspiratorul oriunde, oricând.

Caracteristici tehnice:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.