produse

Aspirator robot ROWENTA X-plorer S60 Animal Care RR7455WH, Uscat, Li-Ion 14.4V (uz 60min, reînc. 5h), Praf 0.36l, 65dBA, Perie de înaltă eficiență, Wi-Fi (App Rowenta Robots), Motor fără perii, Înălțime 6cm, Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: RR7455WH
EAN: 3221614006821
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 4,21kg
L: 51,50cm
l: 12,00cm
Î:41,00cm

Documente oficiale

Descriere

Cel mai subțire aspirator robot 4 în 1*. Curăță-ți locuința fără să ridici un deget datorită aspiratorului robot Rowenta X-Plorer Serie 60. Sistemul Aqua Force curăță podeaua în timp ce o și aspiră, obținând astfel rezultate perfecte și vizibile. Cele 2 perii laterale și peria Turbo Brush motorizată și amplasată central, aspiră cu ușurință praful din locuința ta. Aspiratorul beneficiază de filtrul de înaltă eficiență ce asigură o captare de până la 99.9% a prafului. Cel mai subțire aspirator robot de pe piață, la numai 6 cm înalțime, ce este capabil să aspire cu ușurință chiar și sub piesele joase de mobilier. Smart Exploration 4.0, îți va acoperi întreaga locuință cu o acuratețe remarcabilă. În plus, aspiratorul robot este intuitiv și ușor de utilizat: tot ceea ce trebuie să este să te conectezi prin intermediul aplicației și astfel vei putea controla aspiratorul oriunde, oricând.

PROIECTAT SPECIAL PENTRU PROPRIETARII DE ANIMALE DE COMPANIE. Sistem Aqua Force: curăță podeaua în timp ce o aspiră pentru a îndepărta până și cele mai fine particule. Perie de înaltă eficiență Animal Turbo: perie confecționată din 2 materiale diferite ce aspiră părul de animale și praful, aceasta fiind ușor de curățat. Accesoriu pentru curățare: acesta ajută la curățarea ușoară a părului de pe suprafața periei.

CEL MAI SUBȚIRE ROBOT CE PERFORMEAZĂ PE ORICE SUPRAFAȚĂ. Cu o înalțime de numai 6 cm, aspiratorul robot poate aspira cu ușurință părul de animal sub piesele joase de mobilier și zonele greu accesibile.

SOLUȚIA INTUITIVĂ PENTRU CURĂȚARE FĂRĂ GRIJI. Aspiratorul robot dispune de o aplicație dedicată, special concepută pentru ca tu să uiți de neplăcerea cauzată de sesiunile de curățare. Aceasta îți permite să programezi aspiratorul robot când să înceapă aspirarea cu o singură atingere de oriunde, oricând.

SISTEM DE NAVIGAȚIE SMART EXPLORATION 4.0. Combinația perfectă pentru un sistem de navigație cu adevărat ineligent: Tehnologie cu giroscop și senzori infraroșu pentru o acoperire precisă a întregii locuințe Cameră laterală de ultimă generație pentru o curățare perfectă de-a lungul pereților Sistem inteligent ce detectează tipul podelei și ajustează automat puterea de aspirare pentru eficiență maximă.

DESIGN ROBUST ȘI AUTONOMIE DE LUNGĂ DURATĂ. Aspiratorul robot dispune de o baterie litiu-ion de înaltă performanță ce oferă o autonomie de până la 60 de minute. Această baterie dispune de Tehnologia Smart Charge ce-ți permite să încarci baterie atât cât este nevoie ca aspiratorul să continue sesiunea de curățat. Designul robust a fost conceput special pentru a oferi rezutlate de top pentru o perioadă lungă de timp.


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.