produse

Aspirator fără sac Philips PowerPro Active 5000 FC9557/09, Asp uscată, 899W, Praf 1.5l, Cablu 6m, 71-77dBA, Filtru Allergy H13, PowerCyclone 7, ActiveLock, TriActive LED, Mini perie turbo, 4.5kg, Intense Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.147,99 Lei
Diferență: 368,00 Lei
779,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FC9557/09
EAN: 8710103977940
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 8,10kg
L: 32,00cm
l: 52,50cm
Î:32,50cm

Descriere

Motor de 900 W pentru putere de aspirare ridicată. Motorul de 900 W de înaltă eficienţă cu turaţie de peste 50.000 RPM, generează o putere de aspirare ridicată, pentru o curăţare în profunzime, de fiecare dată. Înregistrează-te pe Philips.com în termen de 3 luni de la achiziţie pentru a primi o garanţie gratuită de 5 ani pentru motor.

Aspirare a prafului în proporţie de 99,9 %** pentru curăţare temeinică. Cu capul de aspirare TriActive+ LED şi puterea de aspirare ridicată vei putea aspira praful fin în proporţie de 99,9 %**.

PowerCyclone 7 menţine o putere mare de aspirare mai mult timp. Tehnologia PowerCyclone 7 dispune de un design aerodinamic pentru a reduce la minimum rezistenţa la aer şi a asigura putere de aspirare ridicată, în mod constant. Debitul de aer extrem de accelerat din incinta cilindrică şi lamelele de evacuare unice îndepărtează eficient praful din aer.

Capul de aspirare TriActive+ LED scoate la iveală praful ascuns, pentru o curăţare temeinică. Luminile LED TriActive+ te ajută să vezi praful invizibil de pe pardoselile dure, astfel încât să nu ratezi nimic şi să poţi asigura curăţarea perfectă pe toate tipurile de pardoseli dure. Un senzor aprinde automat toate luminile LED atunci când utilizezi capul de aspirare şi le stinge când nu îl foloseşti. 3 baterii AA incluse.

Funcţie de control al energiei pentru reglarea puterii de aspirare. Funcţia de control al puterii ajustează cu uşurinţă puterea de aspirare pentru diverse sarcini de curăţare, de la podele dure la suprafeţele moi de mobilier.

Design compact cu mâner în faţă şi în partea de sus pentru transport uşor. Designul compact şi greutatea redusă asigură atât depozitarea cât şi ridicarea cu uşurinţă a aspiratorului. Designul include mânere superioare şi frontale, pentru transport fără efort.

Recipient pentru praf proiectat pentru golire igienică cu o singură mână. Recipientul pentru praf uşor de golit este proiectat pentru a fi golit igienic folosind o singură mână, ceea ce ajută la reducerea formării norilor de praf.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. Peria anti-praf este integrată direct în mânerul aspiratorului, fiind astfel mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Sistemul filtrului Allergy H13 captează > 99,9% din praful fin. Sistemul filtrului Allergy H13 captează > 99,9% din particulele de praf fin, inclusiv polen, păr de animale de casă şi acarieni, fiind ideal pentru cei ce suferă de alergii. Nivelul de filtrare este echivalent cu HEPA 13***.

Bară de protecţie moale şi roţi din cauciuc pentru a proteja mobilierul. Bara de protecţie moale şi roţile din cauciuc protejează mobilierul şi previn zgârieturile pe podea, asigurând în acelaşi timp manevrarea uşoară prin casă.

Mini perie turbo pentru îndepărtarea uşoară a părului (de animale) şi a scamelor. Mini-peria turbo se roteşte pentru a îndepărta rapid firele de păr, scamele şi praful de pe canapele, perne şi alte materiale textile. Este ideală pentru deţinătorii de animale de casă.

* - putere de aspirare comparativ cu PowerPro Active comercializat în 2019 şi testată conform IEC 60312. Performanţa de filtrare este testată în conformitate cu DIN EN 60312/11/2008.
** - aspirare de 99,9 % a prafului de pe pardoseli dure (IEC62885-2).
*** - Nivelurile de filtrare sunt testate conform EN60312-1-2017 şi sunt echivalente cu HEPA 13.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.