produse

Aspirator fără sac Philips FC9921/09 [Gama PowerPro Ultimate]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: FC9921/09
Date brute
G: 11,28kg

Accesorii

Filtru Philips s-filter EPA12 de evacuare FC8031/00
49,99 Lei
Cap de aspirare Philips TriActive Z FC8077/01 pentru podele dure cu potrivire universală
119,99 Lei
Filtru Philips s-filter HEPA13 de evacuare FC8038/01
89,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

PowerCyclone 7 menţine o putere mare de aspirare mai mult timp. Construcţia aerodinamică a PowerCyclone 7 minimizează rezistenţa la aer şi asigură rezultate excepţionale de curăţare prin 3 etape deosebit de eficiente:
1) Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie orificiului de admisie aer drept şi lin.
2) Circuitul curbat de aer direcţionează rapid aerul în sus în compartimentul ciclonic.
3) În partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare îndepărtează eficient praful din aer.

Cap de aspirare multifuncţional. Capul de aspirare TriActive acoperă perfect podeaua şi execută 3 acţiuni dintr-o singură mişcare pentru o curăţare perfectă:
1) O talpă specială desface fibrele din covor pentru a îndepărta praful din profunzime.
2) Deschizătura mare din faţă adună particule mari.
3) Periile laterale asigură curăţarea perfectă de-a lungul plintelor.

Cap de aspirare pentru suprafeţe dure TriActive Z pentru praf şi firimituri. Capul de aspirare pentru suprafeţe dure TriActive Z elimină tot praful şi firimiturile dintr-o mişcare. Forma unică de Z ghidează praful şi firimiturile mai mari către canalul de aspirare fără a le împinge înainte. Canalele laterale curăţă perfect de-a lungul plintelor. Acum nu trebuie să mai ridici capul de aspirare pentru a aspira firimiturile mai mari şi pentru a asigura curăţarea excepţională a suprafeţelor dure.

Filtrul antialergic captează peste 99,90 % din praful fin. Conceput să îndeplinească nevoile specifice ale persoanelor care suferă de alergii şi, mai general, ale persoanelor care îşi doresc un nivel mai ridicat de igienă.

Tehnologie NanoClean pentru eliminarea prafului fără dezordine. Noua tehnologie inovatoare este special dezvoltată pentru a preveni obişnuiţii nori de praf. Praful se aşază în partea de jos a compartimentului şi nu rămâne în aer. La deschiderea compartimentului, nu se vor forma nori de praf.

Compartiment pentru praf extraergonomic pentru golire controlată. Partea laterală a compartimentului pentru praf are forma unei guri de scurgere. Aceasta ajută la golirea compartimentului într-o manieră controlată fără împrăştierea prafului.

Telecomandă ErgoGrip astfel încât nu mai trebuie să te apleci pentru a porni şi opri aspiratorul. Telecomanda ErgoGrip ajută la manipularea uşoară a capului de aspirare în spaţii înguste. Telecomanda integrată facilitează creşterea şi reducerea puterii sau chiar oprirea aspiratorului.

Accesoriu reglabil şi foarte lung pentru locuri greu accesibile. Accesoriul pentru curăţarea zonelor greu accesibile te ajută să cureţi rafurile de sus sau partea superioară a dulapurilor cu o perie reglabilă pentru performanţă precisă.

* - Rezultatele aspirării prafului în comparaţie cu cel mai bine vândute 10 aspiratoare de 2400 W din Europa, testat extern, conf. cu EN 60312-1/2013, feb/apr 2014.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.