Aspirator fără sac Philips FC9331/09 [Gama PowerPro Compact]

COD: FC9331/09
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
599,99 Lei -23%
mai ieftin cu 140,00 Lei
459,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 februarie - 31 decembrie 2021 unul dintre aspiratoarele Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 5 (2 + 3) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/c-w/regulament/garantie-comerciala-aspiratoare-philips-2021.html

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Accesorii

99,99 Lei
68,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologia PowerCyclone 5 separă praful de aer. Tehnologia exclusivă PowerCyclone 5 accelerează aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi performanţa pentru rezultate remarcabile de curăţare.

Cuplajele ActiveLock se adaptează uşor la orice sarcină de curăţare. Graţie cuplajelor ActiveLock, capetele de aspirare şi accesoriile pot fi fixate rapid pe tubul telescopic în timpul curăţării.

Roţi mari pentru un control mai bun al mişcării. Roţile mari asigură un control lin al mişcării în timpul curăţării.

Uşor de golit cu o mână, pentru a controla praful. Recipientul pentru praf poate fi detaşat cu o singură mână şi controlează praful în timpul golirii graţie formei sale unice şi suprafeţei netede.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. O perie pentru praf este integrată direct în mânerul aparatului, fiind mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Filtrul anti-alergeni captează 99,9% din praful fin. Sistemul nostru de filtrare a aerului captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel mai ridicat de igienă.

Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare. Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare: 1) Deschide uşor covorul cu talpa sa cu design special pentru a îndepărta praful în profunzime 2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari prin orificiul mare din faţă 3) Aspiră bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu cele două perii laterale.

* - Comparativ cu PowerPro Compact FC9323/09.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
3 review-uri
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Aciu Marius

18 dec 2020

Foarte bun aspirator!

Achizitie verificata

Mulțumesc echipei magNET pentru profesionalism! Aspiratorul excelent, recomand!

Strugaru Adriana

02 ian 2021

ASPİRATOR Philips FC9331/09 fara sac

Uşor de manevrat şi cu putere de absorbție foarte bună. Curățare rapidă a recipientului de praf. În plus a venit dotat și cu perie TriActive, un avantaj major la prețul de 399 lei! (pe alte site-uri am observat că vând peria separat). Achiziție uşoară şi livare f.rapidă 48h ținând cont că au fost sărbatorile de Crăciun. Jos pălăria :)

Coman Florin

08 ian 2021

Cea mai buna alegere

Achizitie verificata

Philips FC9331/09 este cel mai bun aspirator compact. Putere foarte bună de aspirare, capete de aspirare practice și revoluționare. Filtrele se pot curăța sub apă și puterea de aspirare va rămâne aceeași, după fiecare utilizare. Ușor de golit. Designul e deosebit. Nu cred că mi-aș putea dori ceva mai mult de la un aspirator. Colaborarea cu magNET a fost excelentă, livrare promptă, cel mai bun preț de pe piață, sunt absolut extraordinari, eu o să revin cu plăcere să cumpăr de la ei!