produse

Aspirator fără sac Philips FC8479/92 [Gama PowerPro Compact]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: FC8479/92

Accesorii

Cap de aspirare Philips TriActive Z FC8077/01 pentru podele dure cu potrivire universală
119,99 Lei
Kit de schimb Philips FC8058/01 pentru gamele PowerPro Active și PowerPro Compact
76,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mişcare. Tehnologia PowerCyclone 4 maximizează fluxul de aer şi performanţa separând murdăria din aer dintr-o mişcare. Aceasta asigură rezultate remarcabile de curăţare prin intermediul unor paşi extrem de eficienţi:
1) Aerul intră rapid în PowerCyclone datorită fantei de admisie aer drepte şi netede.
2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în sus în compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare. Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare:
1) Deschide uşor covorul cu talpa sa cu design special pentru a îndepărta praful în profunzime.
2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari prin orificiul mare din faţă 3) Aspiră bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu cele două perii laterale.

Sistem de filtrare a aerului HEPA10 cu AirSeal pentru un aer curat. Filtrul HEPA 10 şi AirSeal captează cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat, pentru un mediu fără praf şi un aer curat şi sănătos.

Ajungi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung. Acest mâner ergonomic are o utilizare comodă. Designul extra lung îţi oferă o rază de acţiune mai amplă, astfel încât poţi curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile.

Design avansat al compartimentului pentru praf pentru o golire igienică. Compartimentul pentru praf este proiectat cu atenţie pentru a permite golirea murdăriei colectate fără a crea un nor de praf. Poate fi manevrat cu o singură mână, iar graţie formei sale unice şi suprafeţei netede, poţi controla uşor golirea compartimentului pentru praf.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.