Aspirator fără sac Bosch ProSilence BGS7MS64 [Gama 8], negru, 800 W

COD: BGS7MS64
Stoc furnizor

Cel mai silențios aspirator care poate detecta automat toate tipurile de suprafețe. 10 ani garanție motor* - performanță ridicată datorită tehnologiei Bosch Motor fabricate în Germania SelfClean System - performanță constantă datorită sistemului de curățare automată a filtrului de praf. Sistemul QuattroPower - tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare temeinică, cu un consum de energie redus.

Citeste descrierea completa
1.974,99 Lei -24%
mai ieftin cu 475,00 Lei
1.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Întotdeauna performanță optimă datorită curățării automate. Întreținerea aspiratorului este foarte ușoară. Sistemul SelfClean controlat prin senzor monitorizează constant performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, sistemul automat de autocurățare poate fi activat pentru a readuce aspiratorul la nivelul optim de performanță.

Curățare automată. Sistemul SelfClean controlat prin senzor monitorizează constant performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, sistemul automat de autocurățare poate fi activat pentru a readuce aspiratorul la nivelul optim de performanță.

Performanță ridicată de fiecare dată. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? Funcția SmartSensor Control monitorizează în permanență aspiratorul pentru a te asigura că funcționează la nivel optim. Afișajul LED indică momentele când filtrul necesită curățare atunci când scade nivelul de performanță. Pentru performanțe ridicate de fiecare dată.

Tehnologia motorului Bosch - Putere fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 65 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.*

Mai multe caracteristici:

*Termenii garanției se găsesc pe www.bosch-home.ro.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului