Aspirator fără sac Bosch ProSilence BGS7MS64 [Gama 8], negru, 800 W

COD: BGS7MS64
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc magazin

Fabricat în*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Cel mai silențios aspirator care poate detecta automat toate tipurile de suprafețe. Sistemul QuattroPower - tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare temeinică, cu un consum de energie redus.

Citeste descrierea completa
1.974,99 Lei -24%
mai ieftin cu 475,00 Lei
1.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Întotdeauna performanță optimă datorită curățării automate. Întreținerea aspiratorului este foarte ușoară. Sistemul SelfClean controlat prin senzor monitorizează constant performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, sistemul automat de autocurățare poate fi activat pentru a readuce aspiratorul la nivelul optim de performanță.

Curățare automată. Sistemul SelfClean controlat prin senzor monitorizează constant performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, sistemul automat de autocurățare poate fi activat pentru a readuce aspiratorul la nivelul optim de performanță.

Performanță ridicată de fiecare dată. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? Funcția SmartSensor Control monitorizează în permanență aspiratorul pentru a te asigura că funcționează la nivel optim. Afișajul LED indică momentele când filtrul necesită curățare atunci când scade nivelul de performanță. Pentru performanțe ridicate de fiecare dată.

Tehnologia motorului Bosch - Putere fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 65 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.*

Mai multe caracteristici:

*Termenii garanției se găsesc pe www.bosch-home.ro.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Neacșu Luminița Liliana

18/05/20

Cumparator verificat

Am cumpărat acest aspirator și sunt mulțumită de achiziție. Părți bune: putere mare de aspirare, curățare ușoară a rezervorului de praf, zgomotul motorului foarte mic. Calitatea produsului (5), siguranța ambalajului (5). Cât privește firma magNET: foarte operativă, nota 10.

25