Aspirator fără sac Bosch ProSilence BGC41Q69, Gama 6, 600W (Cherry Red Metallic)

COD: BGC41Q69
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.039,99 Lei -23%
mai ieftin cu 240,00 Lei
799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Descriere

Design premiat, culori mate și contur accentuat. Acest aspirator cu design premiat iți atrage atenția de la distanță și face curățenia o plăcere. Datorită culorilor mate, aflate in trend, nu sunt reflectate amprentele pe aspirator.

Curățarea recipientului pentru praf e mai ușoară. Manevrarea confortabilă este importantă atunci când aspiri. Cu Sistemul EasyClean, ai parte de o experiență de curățare mult mai ușoară. Recipientul pentru praf este scos prin atingerea unui buton, fără a pierde praf. Datorită formei rotunde recipientul de praf se curăță mult mai ușor, murdăria nerămânând în colțuri.

Aer evacuat mai curat decât aerul ambiental. Credem că aerul curat este important. Filtrul igienic HEPA filtrează 99,95% din particule fine de praf, bacterii și poluanți, astfel încât aerul evacuat este mai curat decât cel ambiental. Este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Un filtru lavabil înseamnă lipsa costurilor ulterioare.

Performanță ridicată de fiecare dată. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? SmartSensor Control monitorizează în permanență aspiratorul pentru a te asigura că funcționează la nivel optim. Afișajul LED îți aratăcând filtrul necesită curățare astfel încât să obții rezultate optime de fiecare dată.

Performanță ridicată pentru curățarea întregii locuințe. Curătarea temeinică a întregii locuințe necesită aparate puternice. QuattroPower System asigură rezultate excelente de curățare. Combinația optimă dintre motorul puternic, duză, fluxul de aer și sacii igienici G ALL face curățarea ușoară și eficientă.

Performanță constantă datorită senzorului integrat. Performantă constantă de curățare datorită senzorului integrat care te avertizează când filtrul trebuie curățat. Tehnologia AirCycle și motorul puternic crează o forță centrifugă ( 4 rotații de aer) care separă praful de aer mult mai eficient.

Tehnologia motorului Bosch - Putere fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 65 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime de curățare, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.*

Caracteristici produs:

* Mai multe despre condițiile de garanție pe www.bosch-home.ro .

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului