produse

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8326/09

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: FC8326/09
Date brute
G: 6,77kg

Descriere

Perie Turbo, perfectă pentru curăţarea părului de animale. Peria Turbo permite curăţarea profundă a covoarelor, eliminând cu uşurinţă părul şi scamele. Peria rotativă din interiorul capului elimină activ particulele mici de praf şi părul de animale, oferind o mai bună performanţă de curăţare.

Compartiment pentru praf de 3 l şi s-bag pentru performanţă de lungă durată. Compartimentul pentru praf de 3 l maximizează potenţialul sacului de praf s-bag Classic, asigurând astfel performanţă de lungă durată.

Curăţare confortabilă graţie tubului din aluminiu foarte uşor. Tubul uşor din aluminiu al aspiratorului este confortabil de utilizat şi transportat. Tubul telescopic din 2 piese poate fi reglat cu uşurinţă la înălţimea preferată de tine.

Ajungi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung. Acest mâner ergonomic are o utilizare comodă. Designul extra lung îţi oferă o rază de acţiune mai amplă, astfel încât poţi curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile.

Performanţă clasa A pe suprafeţe dure. Acest produs atinge cea mai înaltă clasă de performanţă de curăţare pe suprafeţe dure. Praful este 100 % aspirat!

Cap de aspirare TriActive cu acţiune unică 3-în-1. Capul de aspirare TriActive curăţă podeaua în 3 moduri dintr-o singură mişcare: 1) Un orificiu mai mare din vârful capului aspiră cu uşurinţă obiecte mari. 2) Are eficienţă de curăţare maximă datorită fluxului de aer optimizat prin capul de aspirare. 3) Cele două perii laterale mătură bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.