Aspirator cu sac Philips FC8955/09 [Gama Performer Ultimate]

COD: FC8955/09
Stoc epuizat

Performanţă deplină. Pentru o curăţare în profunzime. Inovatorul Philips Performer Ultimate este cel mai avansat aspirator cu sac de la Philips.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2020 unul dintre aspiratoarele Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 5 (2 + 3) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: https://www.philips.ro/c-w/promotions/garantie-extinsa-pentru-aspiratoare.html

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Accesorii

59,99 Lei
144,99 Lei
59,99 Lei
59,99 Lei
48,99 Lei
43,99 Lei
159,99 Lei
114,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologie AirflowMax pentru putere mare de aspirare continuă. Tehnologia unică AirflowMax menţine puterea de aspirare ridicată pentru mai mult timp, pentru a utiliza sacul până la maxim. Tehnologia este concepută pe baza optimizării a trei elemente cheie:
1) Un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf, pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf şi pentru a permite utilizarea întregii suprafeţe a sacului.
2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniformă a sacului de praf.
3) Structuri din fibră de înaltă calitate, care nu se înfundă, în interiorul sacului de praf şi care absorb praful fără a înfunda porii, evitând astfel o reducere a puterii de aspirare.

TriActive LED pentru rezultate de curăţare în profunzime. Noul cap de aspirare TriActive LED evidenţiază praful ascuns datorită tehnologiei exclusive a lămpii de podea. Mulţumită structurii unice din cauciuc a clapelor, capul de aspirare fără perii nu răsuceşte părul. Datorită formei plane, asigură o funcţionalitate orizontală, care te ajută să ajungi în şi mai multe zone.

CarpetClean pentru curăţarea eficientă pe podele moi. CarpetClean este ideal pentru curăţarea în profunzime, fiind adecvat pentru cele mai dificile curăţări de covoare şi realizând o extragere eficientă a prafului de pe podelele moi.

Pornire/oprire automată pentru a asigura o putere de aspirare numai la nevoie. Funcţia inteligentă de pornire/oprire automată va porni automat aspiratorul când este utilizat şi îl va opri când nu este utilizat.

Fabricat în Europa. Inovatorul Performer Ultimate este fabricat în Europa, în conformitate cu standardele înalte ale companiei Philips.

Mâner ErgoGrip cu comandă de la distanţă şi cu butoane de comandă integrate. Datorită comenzii ergonomice de la distanţă, setările de putere îţi sunt la îndemână, pentru a putea comuta cu uşurinţă între setările de putere în funcţie de loc şi de suprafaţa de podea aspirată, pentru o curăţare mai eficientă. Un alt avantaj al comenzii de la distanţă este că nu trebuie să te întinzi la unitatea principală de fiecare dată, astfel curăţenia devenind mai uşoară ca oricând, fără a aduce vreun compromis manevrabilităţii.

Accesorii incluse pentru o curăţare rapidă şi riguroasă. Accesoriile incluse conţin: - un accesoriu pentru spaţii înguste, care ajunge foarte bine în zone mai înguste şi care funcţionează bine de-a lungul plintelor şi în zone greu accesibile, precum fantele. - un accesoriu pentru tapiţerie, cu cap mic, plat şi aspirare puternică, acest ataşament funcţionând foarte bine pe suprafeţe textile.

Afişaj digital intuitiv pentru obţinerea celei mai bune performanţe. Afişajul digital intuitiv arată informaţii relevante, ajutându-te să obţii cea mai bună performanţă a aspiratorului tău: - 4 setări de curăţare - Indicator de umplere a sacului de praf - Indicator de pornire/oprire automată.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. O perie pentru praf este integrată direct în mânerul aparatului, fiind mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Filtrul anti-alergeni reţine peste 99,9 % dintre particule, certificat ECARF. Acest aspirator este certificat ca fiind anti-alergeni de către Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor (European Centre for Allergy Research Foundation). Aerul evacuat este purificat până la 99,95 % de alergenii care provin de la firele de păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru a asigura un mediu fără alergeni la domiciliu.

s-bag Ultra Long Performance captează chiar mai multe particule fine de praf. Sacul s-bag® Ultra Long Performance a fost dezvoltat să obţină performanţe optime de la aspiratorul tău. Acest sac de praf oferă aspiratorului o putere extremă de aspirare pe toată durata de viaţă a sacului.

30 % plastic reciclat. Acest aspirator este fabricat folosind materiale plastice reciclate în proporţie de 30 %. La Philips, ne propunem să oferim inovaţii utile folosind resursele limitate ale planetei într-o manieră sustenabilă.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului