Aspirator cu sac Philips FC8743/09 [Gama Performer Silent Cat & Dog]

COD: FC8743/09
Stoc furnizor

Performanţă maximă, zgomot minim. O podea curată înseamnă o casă mai sănătoasă. Philips Performer Silent dispune de o tehnologie avansată a capului de aspirare, colectând toată murdăria şi praful fin, pentru un mediu sănătos. La 66 dB, este şi cel mai silenţios aspirator pe care l-am creat până acum.

Citeste descrierea completa
1.264,99 Lei -13%
mai ieftin cu 170,09 Lei
1.094,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Performanţă ridicată şi consum redus de energie. Acest aspirator este proiectat pentru performanţă ridicată cu un consum redus de energie. Produsul are clasa A+ pe eticheta energetică UE şi clasa A la toate categoriile de pe etichetă: curăţare de covoare, curăţare de pardoseli dure şi emisii de praf.

Capul de aspirare pentru parchet protejează împotriva zgârieturilor. Perii moi ai capului de aspirare pentru parchet curăţă delicat şi protejează pardoselile dure împotriva zgârieturilor.

Mini perie turbo rotativă pentru îndepărtarea uşoară a părului şi a scamelor. Mini peria turbo îndepărtează rapid firele de păr (de animale), scamele şi praful din canapele, perne şi alte materiale. Această perie este ideală pentru deţinătorii de animale de casă.

Aspiră oricând în linişte, fără a deranja pe nimeni. Acest aspirator este conceput pentru zgomot redus, astfel încât poţi aspira oricând, fără a deranja pe nimeni din casa ta. Produsul este prevăzut cu canale de aer optimizate, amortizoare şi un motor silenţios, astfel încât să te bucuri de o aspirare silenţioasă. Certificat de Quiet Mark.

Raza de acţiune mare, de 12 metri, îţi permite să ajungi mai departe fără a scoate aspiratorul din priză. Cu o rază de acţiune de 12 metri de la priză la capul de aspirare, poţi să aspiri mai mult timp fără a schimba priza.

Capacitatea mare, de 4 litri, asigură mai puţine înlocuiri ale sacului. Compartimentul pentru praf de mare capacitate poate colecta până la 4 litri înainte ca sacul să fie înlocuit.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. O perie pentru praf este integrată direct în mânerul aparatului, fiind mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Filtrul anti-alergeni certificat ECARF reţine 99,9 % din praf. Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel ridicat de igienă. Certificat ca fiind anti-alergeni de către ECARF.

Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult. Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult şi asigură o putere maximă de aspirare până când se vor umple. Sacul este adecvat pentru toate modelele, având un mecanism de etanşare pentru golire uşoară.

Fabricat în Europa, pentru calitate în care poţi avea încredere. Acest produs este proiectat, testat şi fabricat în Europa, astfel încât să te bucuri de calitate la cel mai ridicat nivel.

* - aspirare de praf pe pardoseli dure (IEC62885-2) şi filtrare a particulelor de până la 0,3 μm.

Philips acorda la aspiratoarele sale o extensie de garantie de 5 ani!
 

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului