Aspirator cu sac Philips FC8383/01 [Gama Performer Compact]

COD: FC8383/01
Stoc epuizat

Performanţă completă. Putere mare de aspirare. Noul aspirator Philips Performer Compact oferă performanţă de curăţare completă cu efort minim. Tehnologia AirflowMax menţine puterea de aspirare mai mare pentru mai mult timp. Capul de aspirare ExtraClean îndepărtează eficient praful de pe toate pardoselile.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Accesorii

144,99 Lei
53,99 Lei
59,99 Lei
48,99 Lei
43,99 Lei
76,90 Lei
38,99 Lei
79,99 Lei
78,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Motor de 2000 W, pentru putere mare de aspirare. Motorul de 2000 W generează o putere mare de aspirare, pentru rezultate excelente de curăţare.

Tehnologia revoluţionară AirflowMax pentru putere mare de aspirare. Tehnologia unică AirflowMax menţine puterea de aspirare ridicată pentru mai mult timp*, pentru a utiliza sacul până la maxim. Tehnologia este concepută pe baza optimizării a trei elemente cheie:
1) Un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf şi pentru a permite utilizarea întregii suprafeţe a sacului.
2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniformă a sacului de praf.
3) Structuri din fibră de înaltă calitate, care nu se înfundă, în interiorul sacului de praf şi care absorb praful fără a înfunda porii, evitând astfel o reducere a puterii de aspirare.

Noul cap de aspirare ExtraClean, pentru curăţare temeinică pe toate pardoselile. Noul cap de aspirare ExtraClean oferă o curăţare temeinică pe toate tipurile de pardoseli. Capul de aspirare este prevăzut cu un orificiu mare în faţă, pentru aspirarea firimiturilor mari şi, în acelaşi timp, acoperă perfect podeaua, pentru a asigura o bună aspirare a prafului fin.

Accesorii integrate pentru confort maxim. Aspiratorul este conceput cu accesorii integrate, astfel încât nu este nevoie să transporţi piese suplimentare atunci când cureţi. Accesoriul pentru spaţii înguste este poziţionat pe rezervor, întotdeauna gata de utilizare.

Cuplaje ActiveLock pentru setarea uşoară a fiecărei sarcini de curăţare. Cuplajele ActiveLock îţi permit să conectezi şi să deconectezi cu uşurinţă diferite capete de aspirare şi accesorii de la tubul telescopic în timpul curăţării.

Compact şi uşor pentru curăţare fără efort şi stocare simplă. Mulţumită dimensiunii sale reduse, aparatul poate fi stocat cu uşurinţă, economisind spaţiu valoros. De asemenea, greutatea redusă facilitează transportarea acestuia.

Filtrul Super Clean Air captează >99 % din particule. Filtrul Super Clean Air captează >99 % din particulele periculoase, precum polenul, acarienii sau părul de animale. Astfel încât să te poţi bucura de un aer curat şi sănătos în locuinţa ta!

S-bag Classic Long Performance durează cu până la 50% mai mult. Acest nou sac sintetic de praf de la Philips a fost conceput pentru a oferi o performanţă mai îndelungată a aspiratorului, i.e. un nivel înalt al puterii de aspirare şi o filtrare maximă, până la momentul la care sacul de praf este plin şi gata de eliminare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului