Aspirator cu sac Philips FC8244/09 [Gama PowerGo]

COD: FC8244/09
Stoc magazin limitat

Performanţă ridicată pe orice pardoseală - Aspiratorul PowerGo de la Philips oferă performanţe superioare de curăţare cu un motor eficient energetic. În plus, graţie filtrului anti-alergeni care reţine peste 99,9 % din particulele periculoase, aerul din locuinţă rămâne curat şi sănătos.

Citeste descrierea completa
529,99 Lei -42%
mai ieftin cu 220,00 Lei
309,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Accesorii

43,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Filtrul anti-alergeni reţine 99,9 % dintre particule, fiind certificat ECARF. Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel ridicat de igienă. Certificat ca fiind anti-alergeni de către ECARF.

Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult. Sacii s-bag pot fi folosiţi cu până la 50 % mai mult şi asigură o putere maximă de aspirare până când se vor umple. Sacul este adecvat pentru toate modelele, având un mecanism de etanşare pentru golire uşoară.

Raza de acţiune mare, de 9 metri, îţi permite să ajungi mai departe fără a scoate aspiratorul din priză. Cu o rază de acţiune de 9 metri de la priză la capul de aspirare, poţi să aspiri mai mult timp fără a schimba priza.

Capacitatea mare, de 3 litri, asigură mai puţine înlocuiri ale sacului. Compartimentul pentru praf de mare capacitate poate colecta până la trei litri înainte ca sacul să fie înlocuit.

Accesoriile integrate sunt mereu la îndemână. Aspiratorul dispune de accesorii integrate, mereu la îndemână atunci când aspiri, precum un accesoriu pentru spaţii înguste.

Putere de aspirare reglabilă pentru activităţi zilnice de curăţare. Alege puterea potrivită de aspirare pentru fiecare activitate de curăţare şi fiecare suprafaţă din locuinţă.

Tub telescopic pentru curăţare comodă. Tubul telescopic metalic din 2 piese poate fi reglat rapid la orice înălţime pentru curăţare comodă.

Aspirare de 99,9 % a prafului* pentru a asigura o curăţare superioară. Poţi aspira 99,9 % din praful fin graţie puterii ridicate de aspirare şi capetelor de aspirare de înaltă performanţă.

Motor de 900 W pentru putere mare de aspirare. Motorul nostru foarte eficient generează o aspirare puternică şi utilizează mai puţină energie pentru o curăţare temeinică de fiecare dată.

* - Aspirare de 99,9 % a prafului pe pardoseli dure cu crăpături (IEC62885-2).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului