Aspirator cu sac Bosch ProAnimal BGB8PET1, Gama 8, Aspirare uscată, Putere 650W, Sac XXL 5l, Cablu 12m, Greutate 5.5kg, Filtru lavabil HEPA H13, Duză și miniduză AirTurbo Plus, Zgomot 74dB, Roșu

COD: BGB8PET1
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Pentru iubitorii de animale - curățare mai rapidă a părului de animale datorită duzei AirTurbo Plus. Aspirator ProAnimal cu funcție SelfClean a duzei. Perie AirTurbo Plus - perie cu control automat pentru îndepărtarea rapidă a părului de animale. Saci de praf AirFresh - pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.

Citeste descrierea completa
1.499,99 Lei -27%
mai ieftin cu 400,00 Lei
1.099,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Aer evacuat mai curat decât aerul obișnuit din locuința ta. Credem că aerul curat este important. Respiră un aer mai curat datorită filtrului HEPA care îți garantează că aerul evacuat este mai curat decât cel ambiental. Filtrează 99,95% din particule fine de praf, bacterii și poluanți, fiind ideal pentru cei ce suferă de alergii. Un filtru lavabil înseamnă lipsa costurilor ulterioare.

Bucură-te de aer curat atunci când aspiri. Sacul de praf AirFresh previne eliminarea mirosurilor neplăcute datorită tehnologiei cu cărbune activ. Acesta filtreează 99,9% din particulele fine de praf, iar dispozitivul de blocare igienică te asigură că nu sunt împrăștiate resturi din sac. Este recomandat în special posesoriilor de animale de companie.

Îndepărtare ușoară a părului de animale de companie de pe toate pardoselile. Colectarea părului de animale de companie nu a fost vreodată mai ușoară. Datorită funcției de control automat al puterii duza se adaptează automat la orice pardoseală garantând performanțe de curățare pe toate suprafețele, inclusiv pe covoare. Cu ajutorul funcției SelfClean poți să elimini igienic părul de animale de companie de pe perie, prin simpla atingere a unui buton.

Tehnologia motorului Bosch - Putere fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 65 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.*

*Termenii garanției se găsesc pe www.bosch-home.ro.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului