Aspirator cu sac Bosch BGL8PET2, Gama 8, Uz Dry, HEPA H13 (pentru alergici), Putere 650W, Sac 5l, Rază 15m, Greutate 5.5kg, Zgomot 72dB, Kit ProAnimal, Perie AirTurbo Plus, Mâner ergonomic Premium (Tornado Red)

COD: BGL8PET2
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Pentru iubitorii de animale - curățare mai rapidă** a părului de animale datorită duzei AirTurbo Plus. Aspirator ProAnimal cu funcție SelfClean a duzei. Perie AirTurbo Plus - perie cu control automat pentru îndepărtarea rapidă a părului de animale.

Citeste descrierea completa
1.399,99 Lei -24%
mai ieftin cu 330,00 Lei
1.069,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Accesorii

119,99 Lei
44,99 Lei
51,99 Lei

Descriere

Aer evacuat mai curat decât aerul obișnuit din locuința ta. Credem că aerul curat este important. Respiră un aer mai curat datorită filtrului HEPA care îți garantează că aerul evacuat este mai curat decât cel ambiental. Filtrează 99,95% din particule fine de praf, bacterii și poluanți, fiind ideal pentru cei ce suferă de alergii.* Un filtru lavabil înseamnă lipsa costurilor ulterioare.

Bucură-te de aer curat atunci când aspiri. Sacul de praf AirFresh previne eliminarea în locuință a mirosurilor neplăcute datorită tehnologiei cu cărbune activ. Aceasta filtreează 99,9% din particulele fine de praf, iar dispozitivul de blocare igienică te asigură că nu sunt împrăștiate resturi din sac. Este recomandat în special posesoriilor de animale de companie.

Îndepărtare ușoară a părului de animale de companie de pe toate pardoselile. Aspirarea părului de animale nu a fost nicicând mai ușoară. Datorită funcției Automatic Power Control peria se adaptează automat la orice pardoseală garantând performanțe de curățare pe toate suprafețele, inclusiv pe covoare. Cu ajutorul funcției SelfClean poți să elimini igienic părul de animale de companie de pe perie, prin simpla atingere a unui buton.

Confort şi performanţă:

**Cu peria ProAnimal în comparație cu un aspirator cu sac Bosch cu perie turbo (BGL3A315).

*** Putere de aspirare cu sac parțial plin (400 g) comparativ cu sacii de praf tip G fără tehnologie PowerProtect, testați pe gama BSGL5… / VSZ5…

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului