Aspirator cu sac Bosch BGL6PET1, Gama 6, Uz Dry, HEPA H13 (pentru alergici), Putere 700W, Sac 4l, Rază 12m, Greutate 4.3kg, Zgomot 74dB, Kit ProAnimal, Perie AirTurbo Plus, Telecomandă, Design premiat (Tornado Red)

COD: BGL6PET1
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Pentru iubitorii de animale - curățare mai rapidă** a părului de animale datorită duzei AirTurbo Plus. Aspirator ProAnimal cu funcție SelfClean a duzei. Performanță ridicată datorită tehnologiei Bosch Motor fabricate în Germania. Remote Power Control - setarea puterii de aspirare direct de pe mâner.

 

Citeste descrierea completa
1.249,99 Lei -23%
mai ieftin cu 290,00 Lei
959,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre aspiratoarele Bosch cu Motor Technology, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 10 ani la motorul acestora fără costuri suplimentare! Motorul acestor modele este fabricat în Germania.
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/10-ani-garantie-motor-aspiratoare

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest aspirator, beneficiază de această extensie de garanție a motorului.

Află mai multe detalii aici.

Accesorii

59,99 Lei
51,99 Lei
119,99 Lei
44,99 Lei

Descriere

Design superior - culori mate și iluminare LED Acest aspirator cu siguranță îți va atrage atenția. Datorită culorilor mate nu sunt vizibile amprentele, iar butonul On/Off este iluminat cu LED. Acesta este aprins când aspiratorul funcționează și pâlpâie când aspiratorul este în modul stand by.

Aer evacuat mai curat decât aerul obișnuit din locuința ta. Credem că aerul curat este important. Respiră un aer mai curat datorită filtrului HEPA care îți garantează că aerul evacuat este mai curat decât cel ambiental. Filtrează 99,95% din particule fine de praf, bacterii și poluanți, fiind ideal pentru cei ce suferă de alergii. Un filtru lavabil înseamnă lipsa costurilor ulterioare.

Bucură-te de aer curat atunci când aspiri. Sacul de praf AirFresh previne eliminarea în locuință a mirosurilor neplăcute datorită tehnologiei cu cărbune activ. Aceasta filtreează 99,9% din particulele fine de praf, iar dispozitivul de blocare igienică te asigură că nu sunt împrăștiate resturi din sac. Este recomandat în special posesoriilor de animale de companie.

Curățarea locurilor greu accesibile cu ajutorul periei integrate. În fiecare locuință sunt locuri dificil de curățat precum colțurile sau tavanul. Cu ajutorul periei multifuncționale, integrate în aparat, poți curăta cu ușurință locurile greu accesibile. Perii moi asigură curățarea fără a zgâria suprafețele. Peria multifuncțională poate fi atașată tubului de aspirare sau mânerului.

Setarea puterii de aspirare direct de pe mâner. Setarea puterii de aspirare pentru a curăța diferitele tipuri de pardoseli trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Remote Power Control îți permite să reglezi cu ușurință puterea de aspirare. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de pe mâner și poți schimba nivelul puterii de aspirare, poți trece în modul turbo sau poți opri aspiratorul. Te bucuri de mai mult confort și de rezultate excelente de curățare pe toate suprafețele.

Îndepărtarea rapidă a părului de animale de pe toate suprafețele. Curătarea părului de animale devine foarte ușoară. Duza se adaptează automat oricărui tip de pardoseală, asigurând rezultate optime de curățare inclusiv pe covor. Datorită funcției SelfClean poți îndepărta rapid părul de animale de pe perie, cu o singură atingere de buton.

**Cu peria ProAnimal în comparație cu un aspirator cu sac Bosch cu perie turbo (BGL3A315).

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului