Aspirator cu acumulatori Bosch Flexxo BCH3K210 [Gama 4], 21.6V, maro

COD: BCH3K210
Cluj: Stoc magazin

Fabricat în*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Convenabil, rapid și complet. Accesorii integrate pentru o mai mare flexibilitate in curățarea zilnică. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Întotdeauna la îndemână - accesoriile sunt integrate direct în aparat. Curățenie la toate nivelurile - cu accesoriile multiple murdăria este curățată de la podea până la tavan. Sistem RobustAir - pentru performanțe ridicate de curățare chiar și atunci când cutia se umple de praf. Aspirator multifuncțional 2 în 1 -aspirator de mână și aspirator vertical într-un singur aparat pentru mai multă flexibilitate.

Citeste descrierea completa
924,99 Lei -24%
mai ieftin cu 225,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Performanță superioară în mod constant. Aspiratoarele tind să piardă din puterea de aspirare atunci când recipientul pentru praf se umple. Sistemul eficient RobustAir asigură constant performanțe ridicate datorită unui flux puternic de aer și a izolației îmbunătățite. Astfel recipientul pentru praf și filtrul necesită o curățare mai puțin frecventă.

Peria rolă se curăță ușor și rapid. Din când în când este nevoie să cureți peria rolă. Dar aceasta nu-ți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi detașată cu ușurință, iar părul este foarte ușor de îndepărtat de pe rolă.

Accesorii integrate - întotdeauna la îndemână. Nu mai pierde timp căutând accesoriile! Sunt integrate în dispozitiv. Duza flexibilă pentru locuri înguste se extinde astfel incât poți să aspiri în locurile greu accesibile precum colțurile sau tavanele înalte. Combinația de duze pentru mobilă și pentru tapițerie face curățarea suprafețelor speciale mult mai confortabilă.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseală, tapițerie, pe tavan și în mașină. Este acum posibilă aspirarea pe orice tip de suprafață - de la pardoseală până la tavan. Aspiratorul dispune de accesorii utile care îți permit să cureți toate tipurile de pardoseli, dar și alte suprafețe, precum mese sau tapițerie. Îl poți folosi pentru a aspira interiorul mașinii tale.

Aspirator vertical aspirator și aspirator de mână pentru mai multă flexibilitate. Aspiratorul poate fi folosit fără accesorii. Aspiratorul de mână este ușor de utilizat și de manevrat. Este ideal pentru a îndepărta rapid murdăria de pe masă, scaune sau canapele și din spațiile greu accesibile precum sertare sau sub mobilă. Cutia pentru praf și filtrul sunt ușor de îndepărtat și de curățat.

Ușor de depozitat atunci când este nevoie. Datorită funcției Selfstand aspiratorul poate fi așezat în poziție verticală fiind foarte ușor de depozitat. Este întotdeauna pregătit pentru utilizare și poate fi încărcat la orice priză.

Perie electrică AllFloor HighPower pentru aspirarea ușoară a tuturor tipurilor de pardoseli. Peria electrică AllFloor HighPower funcționează la turații mari (aproximativ 5.000 rpm) ceea ce asigură o curățare temeinică pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv parchet, covoare și plăci ceramice.

Performanță superioară și durată mare de funcționare. Nu te mulțumi cu puțin! Tehnologia Litiu-Ion de la Bosch combină performanța superioară și autonomia cu o durată îndelungată de funcționare. Tehnologia litiu-ion de la Bosch și-a dovedit performanța la aparatele electrice Bosch și la bicicletele electrice.

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului