produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 8 Athlet ProPower 36Vmax BBH87POW1

Întreabă

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 2.588,99 Lei
Diferență: 639,00 Lei
1.949,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BBH87POW1
EAN: 4242005231737
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 5,90kg
L: 73,50cm
l: 24,00cm
Î:24,00cm

Descriere

Peria rolă se curăță ușor și rapid. Din când în când este nevoie să cureți peria rolă. Dar aceasta nu-ți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi detașată cu ușurință, iar părul este foarte ușor de îndepărtat de pe rolă.

Curățare rapidă și ușoară a filtrului. Sistemul RtationClean îți permite să cureți filtrul rapid, cu o simplă miscare de rotire. Odată cu îndepărtarea containerului poți roti cadranul, iar toată murdăria cade automat în container. Datorită sistemului RotationClean poți să cureți filtrul rapid și în mod igienic, tot praful fiind eliminat cu contact minim.

Flexibilitate maximă datorită accesoriilor incluse. În fiecare casă există locuri greu accesibile. Setul de accesorii include un furtun, o bandă de umăr, o duză pentru tapițerie, o duză pentru locurile greu accesibile și un mâner scurt, opțional. Acest set de accesorii este ideal pentru a aspira tapițeria, toate colțurile și chiar în interiorul mașinii.

Ușor de depozitat atunci când este nevoie. Datorită funcției Selfstand aspiratorul poate fi așezat în poziție verticală fiind foarte ușor de depozitat. Este întotdeauna pregătit pentru utilizare și poate fi încărcat la orice priză.

Rezultate excelente de curățare și autonomie prelungită. Vrei autonomie prelungită, mai multă flexibilitate și aceeași performanță de aspirare precum cea oferită de un aspirator cu cablu***? Sistemul ProPower a fost dezvoltat pentru a mulțumi cele mai exigente cerințe. Capacitatea extinsă cu 70** a bateriei, autonomia prelungită, motorul puternic și peria electrică asigură rezultate excelente de curățare pe toate suprafețele.

O singură perie pentru a curăța toate suprafețele. Peria electrică AllFloor HighPower funcționează la aproximativ 5000 rpm ceea ce înseamnă ca vei obține rezultate de curățare în profunzime pe toate tipurile de suprafețe precum parchet, gresie sau covoare.

Performanță ridicată de fiecare data. Dorești întotdeauna cele mai bune rezultate? Senzorul integrat monitorizează dacă aspiratorul funcționează la nivelul optim de putere, iar afișajul LED indică dacă filtrul necesită curățare pe măsură ce nivelul de performanță scade.

*Aspirare pe covor conform EN 60312-1:2017, 5.11, comparativ cu aaspiratoarele Athlet de 18V și 25.2V.

** În watti comparativ cu aspiratorul Athlet de 25,2V și 1,95Ah. 

***Athlet Serie 8 ProPower are aceeași performanță de aspirare precum un aspirator cu cablu conform EN 60312:2017, 5.2 & 5.3.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.