produse

Aspirator fără sac ROWENTA Silence Force Cyclonic 5***** RO7649EA, Asp uscată, 550W (EffiWatts 2100W), Praf 2.5l, Cablu 8.4m, 65-67dBA, Pachet Allergy, Cap aspirare Power Air, Perie Parquet Softcare, 8.9kg, Red

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: RO7649EA
EAN: 3221614007101
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 10,44kg
L: 56,50cm
l: 37,50cm
Î:38,80cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

 

●Aspiratorul fără sac Silence Force Cyclonic 5***** combină două dimensiuni de rezultate: silențiozitate extremă pentru mai mult confort și performanțe de aspirare de top.
●Acest aspirator fără sac este prevăzut cu un cap de aspirare Power Air, cu 2 poziții, ce oferă o eficiență înaltă de aspirare, o alunecare fără efort pe orice suprafață, de la podele dure până la covoare înalte sau joase.
●Sistemul de blocare oferă o gestionare a prafului fără efort, în timp ce mânerul Ergo Comfort, de mari dimensiuni, oferă o fluiditate îmbunătățită a mișcării și ușurință în depozitare.
●Produsul dispune de o tehnologie ciclonică avansată ce reține 99.98% din praf*.
●Obține performanțe excepționale de aspirare, cu un nivel de zgomot puțin mai mare decât o conversație de zi cu zi!
●Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre.
●Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat.
●Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.


RO7649EA-001.jpg

Caracteristici esențiale:
►Performanță înaltă și silențiozitate.
Experimentează ambele dimensiuni: silențiozitate extremă pentru mai mult confort, fără a face vreun compromis privind standardele de performanță.
►Cap de aspirare exclusiv și inovator.
Produsul este prevăzut cu un cap de aspirare cu 2 poziții, inovator și foarte eficient, acesta oferă performanțe de aspirare versatile pe orice suprafată (inclusiv podele dure, covoare înalte sau joase).
►Siguranță sporită în gestionarea prafului.
Sistemul de blocare oferă un design robust ce elimină posibilitatea deschiderii accidentale a recipientului de plastic, garantând un proces de golire intuitiv și ușor.
►Tehnologie ciclonică performantă.
Produsul este prevăzut cu o tehnologie ciclonică avansată ce permite performanțe înalte de aspirare pe toate tipurile de suprafețe.
►Nivel de filtrare ridicat pentru o gestionare a prafului îmbunătățită.
Tehnologia ciclonică avansată și filtrele cu eficiență ridicată captează 99.98% din praf* în aspirator.
►Silențiozitate absolută pentru confort.
Experimentează performanțe uimitoare de aspirare cu un nivel de silențiozitate de neegalat, de numai 65dB(A), nivel cu puțin mai mare decât o conversație de zi cu zi.
►Transportare și depozitare fără efort.
Aspiratorul este ușor de transportat datorită mânerului Ergo Comfort, ce dispune de un nivel îmbunătățit de ergonomie pentru ușurință în folosire și confort sporit.
►Perie de aspirare exclusivă Power Air.
Peria de aspirare cu două poziții Power Air permite o alunecare ușoară pe toate tipurile de suprafețe: podele delicate sau dure, covoare joase sau înalte, care, de obicei, sunt curățate cu greutate de o perie de aspirare obișnuită.
►Capacitate mare a recipientului pentru praf.
Cu o capacitate mare de 2.5 L, recipientul pentru praf oferă un nivel înalt de autonomie aspiratorului.
►Produs reparabil timp de 10 ani:
•Conceput pentru a fi ușor de reparat;
•Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
•6.500 de centre service la nivel mondial.


RO7649EA-002.jpg

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Lițoiu Bogdan

24 Dec 2021

Produs foarte bun

Achizitie verificata

Un aspirator foarte bun, foarte silențios. Nu este primul Rowenta - venind să înlocuiască predecesorul său Cyclon Compact 3AAA.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.