produse

Aspirator 3-in-1 Philips AquaTrio Pro FC7090/01

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: FC7090/01
EAN: 8710103672814
Lansat în: Q4 2015
Date brute
G: 9,57kg
L: 78,00cm
l: 39,00cm
Î:34,00cm

Descriere

Performanţe avansate de curăţare pentru rezultate perfecte.
- Aspiră: tehnologia puternică Aqua Cyclone trage şi elimină toate resturile vărsate, murdăria şi praful.
- Şterge: periile cu microfibre cu rotire în sensuri opuse aplică apă curată prin pulverizare pentru a elimina în mod eficient murdăria şi resturile. Toată murdăria este dizolvată în apă şi captată într-un rezervor separat.
- Usucă: viteza de rotire a periilor creează un flux de aer care lasă podeaua aproape uscată.

Eficient cu apă rece/caldă de la robinet, cu/fără detergent. AquaTrio Pro oferă rezultate excelente, utilizând numai apa rece sau caldă de la robinet. Dacă este necesar, poţi adăuga şi orice detergent doreşti, dar foloseşte întotdeauna un detergent de curăţare a podelelor care produce puţină spumă sau fără spumă, adecvat pentru podeaua ta dură.

Rezervoare de apă curată şi murdară separate. Rezervoarele separate de apă curată şi murdară asigură ştergerea întotdeauna cu apă curată, toată murdăria şi alergenii fiind colectate în rezervorul de apă murdară.

Uscare cu 50% mai rapidă a podelelor decât în cazul curăţării normale cu mopul. Podeaua se usucă cu 50% mai rapid decât în cazul curăţării normale cu mopul.

Ideal pentru toate podelele dure**. Perfect pentru toate suprafeţele dure (potrivite pentru curăţarea cu mopul umed): lemn, parchet laminat, vinil/linoleum, ceramică/gresie, marmură/piatră naturală.

Curăţă peste 60 m2 cu un singur rezervor de apă. Un rezervor care conţine 700 ml curăţă peste 60 m2 de pardoseală; curăţarea zonelor extinse utilizând numai o cantitate minimă de apă.

Periile rotative rapide se curăţă automat în timpul utilizării. Periile se curăţă automat în timpul utilizării. Forţa centrifugă roteşte murdăria şi apa colectate de pe podele în fibre şi apoi în recipientul cu apă murdară. Pentru performanţe optime de curăţare, înlocuieşte periile AquaTrio Pro la fiecare 6 luni (FC8054).

Economiseşti cu până la 50% energie*. Economiseşti cu până la 70% apă*. Utilizarea extrem de eficientă a energiei te ajută să economiseşti până la 50% din consumul de energie în comparaţie cu aspirarea obişnuită. De asemenea, utilizezi cu până la 70% mai puţină apă decât ai fi utilizat în cazul ştergerii cu mopul umed.

Aparat cu autocurăţare cu tavă pentru eliminare. Aparat cu autocurăţare cu tavă pentru eliminare AquaTrio Pro se curăţă automat. Doar pune dispozitivul în tava de clătire special proiectată, toarnă o cană de apă şi porneşte-l timp de câteva secunde.

Elimină până la 99% dintre bacterii*** şi reduce alergenii. AquaTrio Pro elimină până la 99% din bacterii*** şi reduce alergenii. Datorită rezervoarelor separate de apă curată şi apă murdară, praful şi alergenii sunt colectaţi în rezervorul de apă murdară.

2 perii din microfibră elimină toată murdăria, praful şi negreala. Periile din microfibră puternice se rotesc la 6700 rpm pentru a elimina eficient toate lichidele vărsate, praful şi murdăria, adaptându-se în acelaşi timp la diferitele forme ale podelei şi curăţând chiar şi în spaţiile înguste.

Indicatoare LED pentru a te informa când trebuie să acţionezi. Un indicator LED îţi arată când este necesar să interveni. Acesta se colorează în verde când AquaTrio Pro este pregătit pentru curăţenie. Se schimbă în albastru când rezervorul de apă este plin sau gol. Şi, în cele din urmă, devine roşu când ceva interferează cu periile, astfel încât poţi elimina obstacolul şi continua curăţenia cu uşurinţă.

Poate fi utilizat de către persoanele cu alergii, testat pentru calitate de ECARF. AquaTrio cu filtrarea apei este certificat de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii. Sistemul său Aqua Cyclone încapsulează murdăria şi praful, alergenii sunt capturaţi în apă şi nu pot reveni în aer. AquaTrio îndepărtează 99,95% dintre alergenii din părul de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.

* - Adecvat pentru curăţarea cu mopul umed.
** - În comparaţie cu utilizarea aspiratoarelor de 2200 Waţi şi a ştergerii obişnuite cu mopul.
*** - când este utilizat cu detergent.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.